''Ελπίζω το σχέδιο μας να βγει και να περάσουμε'' (video)

Η Μπιλμπάο παραμένει το φαβορί, όπως τόνισε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κριστιανσέν στην σημερινή συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα. "Ελπίζουμε το σχέδιο μας να μας βγει και να πάρουμε την πρόκριση", τόνισε ανάμεσα σε άλλα.

αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πρώτη τοποθέτηση: «Αυτό που λέω στους παίκτες είναι να απολαύσουν την στιγμή. Έχουμε δώσει 40 παιχνίδια, και την στιγμή που φύγαμε ζωντανοί από τον Σαν Μαμές τους είπα να το απολαύσουν».

«Το πιο σημαντικό ήταν να φύγουμε ζωντανοί από τον Σαν Μαμές. Γνωρίζουμε

πως θα έχουμε πίεση από ψηλά. Ελπίζω το σχέδιο μας να βγει και να περάσουμε».

Για τις απουσίες της Μπιλμπάο: «Δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις. Η ομάδα της Μπιλμπάο είναι γεμάτη με αστέρια, αλλά οι απουσίες της θα είναι σημαντικές».

«Όπως και στο Σαν Μαμές θα πρέπει να πολεμήσουμε και η τύχη να είναι μαζί μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν είμαστε το φαβορί».

«Αυτό είναι το μήνυμα. Πάμε για την μεγάλη πρόκριση, αλλά μην ξεχνάτε πως είμαστε σε πολλούς τομείς κατώτεροι από αυτή την ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα όμως για την πρόκριση».

«Θα είναι μεγάλη η χαρά και ικανοποίηση αν περάσουμε. Πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση είχαμε 80% για την Μπιλμπάο και 20% εμείς»

Στο πάνελ και ο Βινίσους:

Πρώτη τοποθέτηση: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Να γράψουμε ιστορία. Θα μπούμε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση".

Για την έδρα : «Ξέρουμε πως το ΓΣΠ είναι μια καυτή έδρα. Αυτό περιμένουμε αύριο. Θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς».

«Το πιο σημαντικό είναι πως όλοι μαζί μπορούμε. Η δουλειά που κάνουμε σαν ομάδα και το σημαντικό είναι να πάρουμε την πρόκριση για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα