Πετρίδης: «Η πιο δύσκολη περίοδος από τον καιρό που βρίσκομαι στην εταιρεία»

Στο Pavilion Hall η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, θέμα συζήτησης ανάμεσα στους μετόχους, θα είναι φυσικά το οικονομικό.

Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη νέα του συνεργασία με την Cablenet στην Ετήσια Γενική Συνέλευση.
Συμφωνία που θα έχει ισχύει μέχρι το 2026/27 και θα αποφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ για τους γαλαζοκίτρινους.

Η ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μέσα στο 2022 επιτεύχθηκε η συμφωνία για την επέκταση της εκχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την σεζόν 2021/2022 μέχρι την σεζόν 2026/27 για το συνολικό αντίτιμο των 15,000,000 ευρώ περίπου.

 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις Πρόδρομου Πετρίδη:

"Η πιο δύσκολη χρονιά από τον καιρό που βρίσκομαι στην εταιρεία. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς ευρωπαϊκούς ομίλους. Σκεφτήκαμε πολύ σοβαρά να δημιουργούσαμε ομάδα με ρίσκο αγωνιστικό ή να ενισχύαμε την ομάδα με οικονομικό ρίσκο. Γνωρίζαμε πως θα υπήρχε ανταγωνισμός, με τους επενδυτές να αλλάζουν τις ισορροπίες. Το θέμα όμως με το οικονομικό κομμάτι παρουσιάζεται διογκωμένο.

Η παρουσία του Πουρσαϊτίδη δεν κρίθηκε στην πρώτη αγωνιστική. Σκεφτήκαμε σοβαρά, με ψυχραιμία αποφασίσαμε ομόφωνα την αποδέσμευση του. Ήταν σωστή απόφαση, όπως σωστή ήταν και η έλευση του κ. Αυγουστή. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τις πρώτες θέσεις, αγγίξαμε όμως την ανατροπή."

Αναφορά του προέδρου για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Ο κόσμος ήταν πάντα ξεχωριστός, επέστρεψε και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα»

Για το εμπορικό κομμάτι και τη συμφωνία με NAGA PAY

: «Καταφέραμε να εντάξουμε στην εμπορική μας ομάδα την εταιρεία Stoiximan. Θα πορευτούμε μαζί μέχρι το 2024. Συμφωνήσαμε επίσης με τη Naga Pay, πρόκειται για μία εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας. Θα γίνει επίσημη παρουσίαση όταν ντυθεί ο Αρχάγγελος με τα χρώματα του χορηγού».

Για το οικονομικό και τον προγραμματισμό:

Είναι η πιο δύσκολη οικονομική περίοδος. Γνωρίζαμε το έλλειμμα. Θα μπορούσε να είναι μικρότερο αν αποφασίζαμε πως δεν θα διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα. Ο ανταγωνισμός θα είναι και του χρόνου ακόμα πιο δύσκολος. Νεοφώτιστες ομάδες εξήγγειλαν πως έρχονται επενδυτές και τα μπάτζετ είναι μεγάλα. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να παίξουμε στους ομίλους. Φεύγουν οκτώ ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα συμφωνήσαμε με κάποιους άλλους. Στόχος είναι μέχρι τα μέσα Ιουνίου να έχουμε σχεδόν συμπληρωμένο το ροστερ»

Για το θέμα επενδυτή: "Κάνουμε προσπάθειες για επενδυτή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να μας ικανοποιεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, Ετήσια Γενική Συνέλευση, ΑΠΟΕΛ,Live, etisia geniki synelefsi, apoel