Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Να βγει αυτεπάγγελτα διεθνές ένταλμα σύλληψης-Δεν έχουμε μάθει τίποτα επισήμως», λέει η θεία

Η Εμμανουέλα Τερζοπούλου, θεία του 6χρονου Ράινερ Πέντερσεν, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και την εκπομπή Live News και τόνισε πως όσο ο πατέρας ήταν στην Ελλάδα ζητούσε να δει το παιδί, ωστόσο στη συνέχεια διέκοψε κάθε επαφή και υπέθεσαν πως γύρισε πίσω στη Νορβηγία.

Μέχρι στιγμής η οικογένεια δεν έχει μάθει για το πως είναι η κατάσταση του 6χρονου.

«Επισήμως

δεν έχουμε μάθει κάτι. Από τις αρχές ό, τι μαθαίνουμε, από τα δημοσιεύματα και τον δικηγόρο της μητέρας», δήλωσε σχετικά η ίδια.

Όπως είπε και η κα Τερζοπούλου, οι γονείς του μικρού Ράινερ μιλούσαν τακτικά και υπήρχε επαφή, ώστε να μιλάει ο πατέρας με το παιδί.

«Το ουσιώδες για μένα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Χρειάζεται επίσης επίσημη εξακρίβωση από τις νορβηγικές αρχές ότι το παιδί είναι στη Νορβηγία με τον πατέρα του.

Να ησυχάσουμε έστω ότι το παιδί είναι καλά σωματικά, γιατί ψυχολογικά σίγουρα δεν είναι καλά. Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει μία γκανγκστερική απαγωγή ενός ανηλίκου, η ανησυχία μας είναι για την παραμονή του παιδιού με μία τέτοια οικογένεια…

Είναι σαφέστατα μία απαγωγή οργανωμένη και προσχεδιασμένη», δήλωσε και συμπλήρωσε πως θα πρέπει τουλάχιστον να δουν το παιδί, έστω με βίντεο-κλήση.

Η θεία του 6χρονου Ράινερ τόνισε πως η μητέρα του παιδιού είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Πρέπει να βγει αυταπάγγελτα διεθνές ένταλμα σύλληψης, γιατί μιλάμε για ένα κακούργημα.

Πρέπει να κινηθεί άμεσα, γιατί δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ένα ανήλικο παιδί είναι σε ασφάλεια όταν είναι σε τέτοια χέρια», υπογράμμισε η ίδια.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρπαγή 6χρονου, Κηφισιά, -Δεν,arpagi 6chronou, kifisia, -den