Δώνης: "Έχουμε ένα καινούργιο παιχνίδι" (vids)

Αν μπούμε με την λογική ότι έχουμε ένα καινούριο παιχνίδι, έχουμε την ικανότητα να το κερδίσουμε, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Δώνης στη δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αυριανό επαναληπτικό με τη Σλάβια Πράγας. Δίπλα από τον Ελλαδίτη τεχνικό ήταν ο Γιώργος Εφραίμ που τόνισε «Ζούμε και αναπνέουμε γι’ αυτό το παιχνίδι».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ: Όλοι παρακολουθείται παγκόσμιο ποδόσφαιρο και υπάρχουν πολλά διδάγματα γύρω από σκορ. Έχουμε ένα σκορ υπέρ μας αλλά είναι σημαντικό πως θα είναι η σκέψη μας. Αν μπούμε με την σκέψη

ότι πάμε να διαχειριστούμε το σκορ θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Αν μπούμε με την λογική ότι έχουμε ένα καινούριο παιχνίδι, έχουμε την ικανότητα να το κερδίσουμε.

Για τον Γιώργο Εφραίμ: Δεν έχω γνωρίσει παίκτη στην καριέρα μου που να μην δηλώνει έτοιμος είτε έρχεται από αποχή είτε από τραυματισμό. Είναι σημαντικός παίκτης ο Εφραίμ.

>

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ: Ζούμε και αναπνέουμε γι’ αυτό το παιχνίδι, το αντιμετωπίζουμε σαν ένα καινούργιο παιχνίδι απ' την αρχή. Αν συνεχίσουμε τις οδηγίες του προπονητή θα τα καταφέρουμε. Πέρσι πέτυχα κάποια ωραία γκολ, ελπίζω να το πετύχω και φέτος. Είμαι πανέτοιμος, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές.

>

Keywords
Τυχαία Θέματα