«Θέλω να πιστεύω ότι είναι στα πόδια μας»

Την αποφασιστικότητα που υπάρχει στην ομάδα για πρόκριση στον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, εξέφρασαν οι Κώστας Καϊάφας, Νούνο Ασίς και Άγης Ιακωβίδης, σε δηλώσεις τους κατά τη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, ενόψει του αγώνα με την Ντίναμο Μπατούμι.

Το αρχικό σχόλιο του Κώστα Καϊάφα: "Μετά το άσχημο παιχνίδι και το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε στη Γεωργία, δουλέψαμε στα λάθη μας, αλλά και πάνω στον αντίπαλο. Αισιοδοξούμε ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα

Λίγκ. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κόσμο ότι θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας βοηθήσει τα μέγιστα. Το παιχνίδι θα κρατήσει μέχρι το 90’ για αυτό ο κόσμος να έχει υπομονή".

Ακολούθως, ο προπονητής της Ομόνοιας σημείωσε για το ζήτημα της πίεσης που υπάρχει στην ομάδα: "Είμαστε η Ομόνοια, πάντα υπάρχει πίεση, σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Δουλεύουμε από τα πέρσι πάνω στην πίεση. Δεν θα σταθώ τόσο στο προηγούμενο ματς. Δεν παρουσιαστήκαμε τόσο κακοί, όσο βγήκε προς τα έξω. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Πρέπει να βγάλουμε σε αυτό το παιχνίδι πάθος. Ένα από τα κυριότερα όπλα θα είναι το πάθος και η θέληση".

Όσο αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Μίκαελ Ποτέ, ο προπονητής μας ανέφερε: "Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι διαπραγματεύσιμοι. Δεν μπορούμε να κρατούμε κανέναν με το ζόρι. Ο Ποτέ επέστρεψε στις προπονήσεις και ήταν δυνατός, γι'' αυτό και έπαιξε στο προηγούμενο ματς. Δεν θα μας επηρεάσει η φυγή του Ποτέ. Αντίθετα θα μας πεισμώσει. Έχω τρεις στράικερ και ένα κύπριο στράικερ που είναι πολύ διψασμένος".

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησε ο Νούνο Ασις, ο οποίος επεσήμανε: “Μετά το αποτέλεσμα που είχαμε στον πρώτο αγώνα, αναμένουμε ότι ο αυριανός αγώνας θα δύσκολος. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, απ'' ότι στη Γεωργία και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερα. Στο "σπίτι" μας, με ένα γεμάτο γήπεδο και με τον κόσμο μας, πρέπει να βγάλουμε το πάθος. Αν παίξουμε όπως παίξαμε πολλές φορές την περσινή σεζόν, θα περάσουμε στο 2ο γύρο".

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγης Ιακωβίδης, σημείωσε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε την πρόκριση με οποιοδήποτε κόστος. Η χρονιά θα κυλήσει ομαλά, μόνο με νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση στους παίκτες μας, όμως γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την αυτοπεποίθηση και το πάθος για να πάρουν τη διαφορά των δυο γκολ που χρειαζόμαστε για την πρόκριση".

Keywords
Τυχαία Θέματα