Πετρίδης: "Θα τον στείλει σπίτι του" (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ αλλά και της τεχνικής ηγεσίας ο Γκουστάβο Μαντούκα ανακοίνωσε το τέλος της ένδοξης καριέρας του. Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης ο νέος ρόλος του Βραζιλιάνου θα είναι Football Director στην ομάδα.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης και ο προπονητής της ομάδας Τόρστεν Φινκ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Μαντούκα. Ο τελευταίος δεν έκρυψε τη συγκίνηση του, ενώ μετά από ερώτηση δήλωσε ότι

η πιο ξεχωριστή στιγμή στον ΑΠΟΕΛ ήταν το τέρμα απέναντι στη Λιόν.

Στη συνέχεια ο Πρόδρομος Πετρίδης αναφέρθηκε για τη συνεργασία με τον Γερμανό τεχνικό και τόνισε

«Με τον κ. Φινκ δεν θα συζητήσουμε τίποτα, είναι συμφωνημένη και η επόμενη χρονιά, φτάνει οι δυο πλευρές στο τέλος της χρονιάς να υπογράψουν το συμβόλαιο. Ήδη έχει προτάσεις αλλά ο ίδιος θέλει να μείνει στο ΑΠΟΕΛ, φτάνει να αξιολογήσουμε την δουλειά του. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πολλά από μέρα σε μέρα, σήμερα είσαι παντρεμένος και αύριο ελεύθερος, αλλά δεν νομίζω να προκύψουν προβλήματα. Θέλουμε να μείνει, η δουλειά του φάνηκε, βλέπουμε την ομάδα να βελτιώνεται και είναι μια ομάδα που δεν την έχτισε ο ίδιος».

Ο κ. Φινκ επί τούτου υπογράμμισε «Πρώτα να γίνουμε πρωταθλητές και μετά θα δούμε παρακάτω»

Καταλήγοντας ο κ. Πρόδρομος Πετρίδης αναφέρθηκε για τη διαιτησία: "Αν το ΑΠΟΕΛ δεχόταν τα σφυρίγματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είχατε να γράφετε για έξι μήνες, όχι για δύο μέρες. Αλλά των άλλων είναι λίγη η μνήμη σας. Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει την ανάγκη κανενός σφυρίγματος. Αυτό που απαιτεί είναι το 50-50, είτε στο ΓΣΠ, είτε στο Τσίρειο, είτε παντού. Το έχουμε αποδείξει και εδώ και στην Ευρώπη. Απαιτούμε σεβασμό, είτε αφορά αντίπαλη ομάδα, είτε Ομοσπονδία, είτε οτιδήποτε. Γιατί το ΑΠΟΕΛ έχει τη δύναμη αυτόν που δεν θα τον σεβαστεί να τον στείλει σπίτι του. Αυτό είναι ένα μήνυμα. Και προς την Ομοσπονδία και στους διαιτητές και σε όλους. Αυτός που δεν θα παίξει το ΑΠΟΕΛ 50-50, το ΑΠΟΕΛ είναι καλό για λλόου του. Ελπίζω ο συγκεκριμένος διαιτητής να τιμωρηθεί (Βασίλης Δημητρίου).

Παρακολουθήστε τι ειπώθηκε στη διάσκεψη του Πρόδρομου Πετρίδη και Τόρστεν Φινκ

Keywords
Τυχαία Θέματα