ΑΕΚ: H 3η θέση, το κύπελλο και ο Θεός

Μεγάλος στόχος της φετινής ΑΕΚ είναι η κατάκτη1ση του κυπέλλου αλλά και κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα η οποία οδηγεί στην Ευρώπη.

Για την ώρα η ομάδα της Λάρνακας είναι μέσα και στους δυο στόχους της. Βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος έχοντας διαφορά δυο βαθμών από την 4η Ομόνοια ενώ στα ημιτελικά του κυπέλλου αντιμετωπίζει την ΑΕΛ.

Όλοι στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι

πως η ομάδα της Λάρνακας θα καταφέρει τουλάχιστον να επιτύχει τον ένα της στόχο. Σίγουρα θέλουν και τους δυο, όπως δήλωσε και χθες στο SigmaLiveSports ο μέσος της ομάδας Βάντερ. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος τόνισε πως αν ο «Θεός τους βοηθήσει γιατί όχι να μην κτυπήσουν και το πρωτάθλημα», ωστόσο μεγάλος στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στην 3η θέση. Άλλωστε η ομάδα του Κριστιάνσεν στα ντέρμπι της εξάδας, κέρδισε τουλάχιστον μια φορά σχεδόν όλες της ομάδες. Από την μοναδική που δεν πήρε τρίποντο είναι την ομάδα του ΑΠΟΕΛ την οποία αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο.Κέρδισε δυο φορές τον Απόλλωνα την Ομόνοια και τον Ερμή και μια την Ανόρθωση.

Μετρά επτά νίκες, τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες σε δώδεκα παιχνίδια.

Τα ντέρμπι της πρώτης εξάδας της ΑΕΚ:

Απόλλων-ΑΕΚ 2-5 ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ 0-2Ανόρθωση-ΑΕΚ 2-1Ομόνοια-ΑΕΚ 0-1ΑΕΚ-Ερμής 0-0ΑΕΚ-Απόλλων 3-1ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 4-4ΑΕΚ-Ανόρθωση 1-0ΑΕΚ-Ομόνοια 1-3Ερμής-ΑΕΚ 0-4ΑΕΚ-Ομόνοια 2-1Απόλλων-ΑΕΚ 1-0Ερμής-ΑΕΚ 0-4

Keywords
Τυχαία Θέματα