Live: Εθνικός Άχνας-ΑΕΚ 0-2

Παρακολουθήστε από το SigmaLive την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Δασάκι της Άχνας ανάμεσε σε Εθνικό και ΑΕΚ.

Εθνικός: Μποκατίνοφ, Φιλίποφ, Στόιτσεφ, Ρόγκατς, Σικάρσκι, Ντόμπνια, Αρέστη, Παπαγεωργίου, Κυπριανού, Ιλουρίτζε (44' Γκαβρίλα), Χαραλάμπους

ΑΕΚ: Πάμπλο, Μουρίγιο, Μόισοφ, Καταλά, Λαμπάν, Λαρένα, Χέφελ, Ακοράν, Τέτε, Τρισκόφσκι, Φλοριάν

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή

Βοηθοί: Δώρος Τούρος - Όμηρος Τζιωρτζής

Κίτρινες: Σικάρσκι, Στοιτσέφ/Μουρίγιο

Κόκκινες:

Μόλις στα 15 δεύτερα…κλασική

Ο Εθνικός από την αρχή προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ. Μόλις στα 15 δεύτερα της αναμέτρησης έχασε κλασική ευκαιρία με τον Κυπριανού. Μετά από κάθετη μπαλιά του Παπαγεωργίου βρέθηκε πλάγια μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του Πάμπλο.

Τρια σουτ χωρίς στόχο από την ΑΕΚ

Μετά την αρχική πίεση του Εθνικού…ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων η ΑΕΚ. Δεν βρήκε όμως ανοικτούς διαδρόμους προς την εστία του Μπογκατίνοφ και προσπάθησε με σουτ να πετύχει κάποιο γκολ. Ωστόσο, Τρισκόφσκι στο 4ο λεπτό, Λαρένα στο 7ο λεπτό και πάλι ο Τρισκόφσκι στο 17ο λεπτό δεν βρήκαν στόχο.

Με κατοχή 30-70 και σκόρερ τους Τολμές και Ακοράν

Η ΑΕΚ επιζητούσε με μανίας το πρώτο της γκολ στον αγώνα το οποίο θα έλυνε και τα πόδια των παικτών του Ιδιακέθ ενόψει της συνέχειας. Μάλιστα η κατοχή της μπάλας λίγο μετά το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης ανήλθε στο 30-70 για την ΑΕΚ και λίγο αργότερα ήρθε και το πρώτο γκολ για τους Λαρνακείς. Στο 39ο λεπτό, ο Τολμές με κεφαλιά (μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χέφελ), έβαλε μπροστά την ΑΕΚ στην αναμέτρηση. Έφτασε τα 11 στο πρωτάθλημα ο Γάλλος επιθετικός. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ακοράν να πετύχει το γκολ και με πλάσε έκανε το 0-2 για την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα