Ρίσκαρε στο τέλος και… έχασε τις ελπίδες που είχε

Η Εθνική μας μετά την τεράστια ανατροπή επί της Βοσνίας, έχασε με 1-0 μέσα στην Εσθονία και πλέον οι όποιες ελπίδες είχε για πρόκριση, χάνονται. Η ομάδα μας πίεσε στα τελευταία λεπτά βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε (με Χριστοφή), αλλά στο τέλος δέχθηκε γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Καιτ.

Με αυτή την ήττα η Κύπρος μένει στους 10 βαθμούς και στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο Μπεν Σιμόν

με σωστό πλάνο, προσπάθησε να επιτεθεί στα τελευταία λεπτά, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ με το οποίο θα κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στο Μουντιάλ 2018. Δυστυχώς στο 92' δέχθηκε το γκολ και έφυγε από την Εσθονία με την ήττα.

Κατοχή η Εσθονία, καμία ευκαιρία!

Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο με την Εθνική μας να έχει σωστό αμυντικό πλάνο και τους Εσθονούς να κρατούν μπάλα, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν. Οι διεθνείς μας μπορεί να μην είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά έλεγχαν τον ρυθμό της Εσθονίας που μετά το πρώτο δεκάλεπτο ανέλαβε τις πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο. Καμία φάση στο πρώτο ημίχρονο, με την άμυνα της Εθνικής μας να παίρνει άριστα, καθώς καθάρισε όλες τις μπάλες.

Ρίσκαρε και έχασε

Με την ίδια εικόνα άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο. Χαμηλός ρυθμός με την ομάδα μας να αμύνεται σωστά και την Εσθονία να έχει την κατοχή. Με την πάροδο του χρόνου η Εθνική ανέβηκε και έψαξε το γκολ. Από το 70’ και μετά η ομάδα του Μπεν Σιμόν είχε οδηγίες να ρισκάρει για να φύγει με τους τρεις βαθμούς και αυτό έκανε. Στο 79’ ήρθε η μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Χριστοφή από πλάγια θέση. Σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, η Εθνική μας δέχθηκε το γκολ και φεύγει από την Εσθονία με την ήττα με 1-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα