Τρίτο διπλό και… κορυφή! (βίντεο - φώτο)

Μια αγωνιστική άντεξε μακριά από την κορυφή η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας κέρδισε τον Άρη μέσα στο Τσίρειο με 1-0 και εκμεταλλευόμενη τη χθεσινή ισοπαλία της Ανόρθωσης (με την Ομόνοια), ανέβηκε εκ νέου στο πρώτο σκαλοπάτι του πίνακα , με συγκάτοικο την «Κυρία». Ο Μαρτσίνιακ με … καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ ακριβείας του Μπόλιεβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Τρία στα τρία σε εκτός έδρας αγώνες συμπλήρωσαν οι κιτρινοπράσινοι.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν

ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης παρουσιάστηκε αρκετά καλός αμυντικά και δυσκόλευε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έψαχναν τις λύσεις. Και τις αναζητούσαν κυρίως με μακρινά σουτ. Ο Μαρτσίνιακ στο 20ο λεπτό απείλησε, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει έξω. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής 20 λεπτά μετά έστειλε ακόμα ένα προειδοποιητικό μήνυμα, όμως, ο Κέλο έδιωξε σε κόρνερ. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μπόλιεβιτς, ο οποίος με σέντρα ακριβείας σημάδεψε τον Μαρτσίνιακ και ο Πολωνός με … καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Άρης συνέχιζε την αμυντική τακτική. Δεν ρίσκαρε από νωρίς και ως εκ τούτου το παιγνίδι δεν είχε ούτε ευκαιρίες, ούτε καλό θέαμα.

Κάποιες προϋποθέσεις δημιουργούνταν αλλά μέχρι εκεί. Στο τελευταίο 15λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν για την ισοφάριση και έχασαν μια καλή ευκαιρία για να το πετύχουν, όμως, αυτή τη φορά ο Μαρτσίνιακ έδειξε και τις αμυντικές του ικανότητες. Στο 80’ ο Πολωνός λειτούργησε σωτήρια και προ του Μαραγκουδάκη απέκρουσε σε κόρνερ.

Μέχρι τη λήξη του αγώνα δεν καταγράφηκε κάποια σημαντική στιγμή για καμία ομάδα και ως εκ τούτου η ΑΕΚ πανηγύρισε το τρίτο τρίποντο σε τέσσερις αγώνες.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Άρης - ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα