Live: Απόλλων-ΑΠΟΕΛ 1-0

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του ντέρμπι μεταξύ Απόλλων και ΑΠΟΕΛ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κακός ρυθμός, πολλά φάουλ και στο τέλος… Μάγκλιτσα
Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο, αφού υπερίσχυσε η δύναμη και τα πολλά φάουλ. Τα πολλά σφυρίγματα δεν βοήθησαν στο να υπάρξει καλός ρυθμός στο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας άρχισε καλύτερα, είχε την κατοχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες για γκολ πέραν μια προσπάθεια του Μάγκλιτσα στο

11’. Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε τον αγώνα, χωρίς να φτιάχνει ευκαιρίες. Αυτή ήταν η εικόνα του αγώνα για 43’ λεπτά, όταν ο Μάγκλιτσα βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα, κάνοντας το 1-0 για τον Απόλλωνα σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα.

Δοκάρι με Κάνιας
Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ. Ο Κάνιας έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Βάλε και έτσι ο ΑΠΟΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-1.

Απόλλων: Βάλε, Χάμπος, Βινισιους, Σερτζιο, Βασιλείου, Σακετι, Μπεντόγια(62' Σεμέδο), Ντα Σίλβα, Πεδρο, Σαρδινερο, Μάγκλιτσα(45+2’ Γκίε)
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Αστίθ(46' Γιαμπερέ), Μερκής, Ιωάννου, Μιλάνοφ, Μοράις, Κάνιας, Βάντερ, Αλωνεύτης(68' Γιαννιώτας), Ντε Καμάργκο, Πιέρος

Keywords
Τυχαία Θέματα