Live: Απόλλων - ΑΕΚ 1-1

Τα είχε όλα το πρώτο ημίχρονο στο Τσίρειο. Δυο εκπληκτικά τέρματα και δυο κόκκινες, με τον Λεόντιο Τράττο να ελέγχεται σε δυο φάσεις.

Η ΑΕΚ στην πρώτη φάση του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Φλοριάν. Ο Γάλλος επιθετικός έπιασε ένα … ξερό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βάλε.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν παρασύρθηκε από το γρήγορο τέρμα του Φλοριάν, ωστόσο από το 20λεπτο και μετά ο Απόλλωνας έγινε πιο επιθετικός, αλλά ακίνδυνος. Στο 28’ οι γαλάζιοι έφεραν τον αγώνα στα ίσα.

Ο Βασιλείου έκανε το δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1.

Η φάση όμως που στιγμάτισε το παιχνίδι έγινε τέσσερα λεπτά μετά. Ο Σακέτι χτύπησε με αγκωνιά τον Τρισκόφσκι στην κοιλιά, με τον Σκοπιανό να ανταποδίδει. Ο Τράττος έδωσε λανθασμένη κίτρινη στον Αργεντινό και σωστή κόκκινη στον Σκοπιανό.

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες έχασαν από μια καλή ευκαιρία, πρώτα η ΑΕΚ με τον Φλοριάν και ακολούθως ο Απόλλωνας με τον Παπουλή.

Στο 45’ ο Τράττος έκανε και το δεύτερο μεγάλο λάθος του αγώνα. Απόβαλε αψυχολόγητα τον Ρομπέρζ, ο οποίος έκανε μεν φάουλ, αλλά για κίτρινη κάρτα.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Απόλλων-ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα