ΑΠΟΕΛ: 10 παλληκάρια στήσανε χορό (φωτος/βιντεος)

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ ο ΑΠΟΕΛ και στο βάθος τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά την ήττα με 1-0 μέσα στο ΓΣΠ από την Μίτιλαντ οι γαλαζοκίτρινοι πήραν την πρόκριση αφού στον πρώτο αγώνα κέρδισαν με 2-1. Έτσι οι γαλαζοκίτρινη γνώρισαν μια γλυκιά και ανώδυνη ήττα αφού πέτυχαν τον στόχο τους. Πλέον αφού εξασφάλισαν σίγουρη θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα έχουν την ευκαιρία στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ να κυνηγήσουν τον μεγάλο τους στόχο όπου είναι

η πρόκριση τους ομίλους του της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιριστές της Μίτιλαντ μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό σκόραραν και έφεραν την ψυχρολουσία στο ΓΣΠ. Τα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ έγιναν χειρότερα όταν ο Βινίσιους αντίκρισε στο μισάωρο την κόκκινη κάρτα.

Ωστόσο με σωστή δουλειά και διαχήρηση αλλά και με την είσοδο του Βαντερ στο β’ μέρος ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να διαχηρηστεί το εις βάρος του αποτέλεσμα και να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και να έχει την ευκαιρία στη συνέχεια να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Αρκετά τα παράπονά από τους γαλαζοκίτρινους για τη διαιτησία του Bobby Madden. Δεν ήταν μόνο η αυστηρή κόκκινη που έδειξε στον Βινίσιους αλλά τα σφυρίγματα του τα περισσότερα έφεραν αντιδράσεις με αποκορύφωνα το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ των γαλαζοκιτρίνων σε πτώση του Ντε Βινσέντι.

Όπως και αν έχουν τα πράγματα ο ΑΠΟΕΛ ακόμη και έτσι πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, και στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα