Ισοπαλία στο ΓΣΠ και… φινάλε-θρίλερ για τη δεύτερη θέση!

ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση έμειναν στο 1-1 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play-off, δίνοντας έτσι παράταση για την κατάκτηση της δεύτερη θέσης, η οποία θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 10’ και ήταν για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Αραγιούρι να κόβει πάνω στη γραμμή το σουτ του Σατσιά. Παρά την επιθετική υπεροχή του ΑΠΟΕΛ

τα επόμενα λεπτά, η Ανόρθωση ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο ΓΣΠ με τον Χριστοφή να στέλνει τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων σε ανυπεράσπιστη εστία στο 19’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα ισοφαρίζοντας στο 22’ με κεφαλιά του Ντονγκαλά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα, καταγράφοντας και την πρώτη κλασική ευκαιρία του ημιχρόνου στο 63’ με τον Ντε Βινσέντι από πολύ κοντά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 69’ ο Σκουφέτ έδιωξε εντυπωσιακά ένα κοντινό σουτ του Χριστοδουλόπουλου, ενώ στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής απέβαλε τον Κορέα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για επικίνδυνο χτύπημα στο πρόσωπο του Έσελινκ, αφήνοντας έτσι την Ανόρθωση με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 73’ η Ανόρθωση απείλησε ξανά με τεράστια χαμένη ευκαιρία με το πλασέ από πολύ κοντά του Κορέια να σταματάει στο δοκάρι. Η Ανόρθωση είχε άλλη μια καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Σκουφέτ να αποκρούει το σουτ του Αμπαρτζουμιάν. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν και οι γηπεδούχοι με τον Οκριασβίλι να φεύγει μόνος ωστόσο το πλασέ του έφυγε λίγο έξω.

Βαθμολογία: Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται την δεύτερη θέση με 52 βαθμούς, ακολουθεί η τρίτη ΑΕΚ με 51, ενώ η Ανόρθωση είναι τέταρτη με 49. 

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Βινίσιους, Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Πέδρο, Οκριασβίλι, Σατσιάς, Έσελινκ, Ζαμπάλα, Σαρφό, Ντονγκαλά.

Στον πάγκο για τον ΑΠΟΕΛ: Μιχαήλ, Καρώ, Νταουσβίλι, Εφραίμ, Κβιλιτάια, Θεοδώρου, Τσεμπάκ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Κούτσακος, Ντανίλο.

Ανόρθωση: Λόρια, Κορρέα, Αραγιούρι, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αρτυματάς, Βερχόβετς, Ιωάννου, Χριστοδουλόπουλος, Χριστοφή, Ουάρντα.

Στον πάγκο για την Ανόρθωση: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς, Καλτσάς, Χουσμπάουερ, Ρισβάνης, Ντέλετιτς, Νοβότνι, Χρυσοστόμου.

Διαιτητής: Sacchi Juan Luca

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

VAR: Piccinini Marco

AVAR: Πέτρου Πέτρος

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Keywords
Τυχαία Θέματα