Αφεντικό στην Αυστρία και φουλ για play off ο Απόλλωνας!

Ο Απόλλωνας πήρε σπουδαίο διπλό στην Αυστρία με 1-2 κόντρα στην Αούστρια Βιέννης και έχει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ σε μια βδομάδα.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, παρά τις σημαντικές απουσίες των Ζελάγια, Σακέτι, Παπουλή και Μ’ Πιντά παρουσιάστηκε πανέτοιμη για τον εκτός έδρας αγώνα και έκανε το παιχνίδι της. Κράτησε μπάλα, έφτιαξε πάνω από 15 ευκαιρίες και καλείται σε μια βδομάδα να τελειώσει την πρόκριση στο ΓΣΠ και να φτάσει ένα βήμα

πριν τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το σκορ άνοιξε ο Μάρκοβιτς από το σημείο του πέναλτι στο 14ο λεπτό, ενώ οι Αυστριακοί απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στο 41’. Ο Απόλλωνας δεν επηρεάστηκε από το γκολ και στην επανάληψη ήταν πολύ καλύτερος, φτιάχνοντας πολλές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στο 49’ ο Γκακπέ πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα της Αούστρια και έκανε το 1-2 για τον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι έψαξαν και τρίτο γκολ, ωστόσο το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος, κατακτώντας μια σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου.

Να θυμίσουμε ότι στα Play off, ο νικητής αντιμετωπίζει το νικητή του ζευγαριού Αιντχόφεν-Αμπερντίν (1-0 ο πρώτος αγώνας για τους Ολλανδούς)

Keywords
Τυχαία Θέματα