Είχε φάσεις, είχε πάθος… γκολ δεν είχε

Σε ένα ντέρμπι που είχε θέληση, πάθος και δίψα… δεν είχε γκολ το πιο σημαντικό σε έναν αγώνα με την Ανόρθωση και την ΑΕΛ να μένουν το 0-0 και να μοιράζονται από ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν οι δυο ομάδες για την κατάκτηση του τίτλου. 

Στο -2 από την κορυφή πλέον η ΑΕΛ που έφτασε στους 49 βαθμούς στο -6 η Ανόρθωση η οποία έχει 45. 

Φυσικά πιο ικανοποιημένη από τον βαθμό της ισοπαλίας έμεινε η ομάδα της

Λεμεσού αφού πέρασε από μια δύσκολη έδρα. 

Στα αρχικά στάδια της αναμέτρησης ήταν η Ανόρθωση που δημιούργησε τις προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Βοζίνια αλλά στα 2ο λεπτό ο Μπουσουλάζιτς στο 4ο λεπτό ο Κβιλιτάια και στο 10ο λεπτό ο Αμπαρτζουνιάμ δεν βρήκαν στόχο. 

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ ήρθε στο 16ο λεπτό με τον Νταβόρ από καλή θέση να κάνει το σουτ με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία. 

Άλλη μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Κέρκες στο 33ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Άντονι από καλή θέση να περνά και αυτό έξω. 

Μέσα σε 3 λεπτά στο β’ μέρος είχαμε δυο κλασικές ευκαιρίες μια για κάθε ομάδα. Στο 74ο λεπτό ο Οκριασβίλι από την μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά έξω. 

Στο 77ο λεπτό ο Μαέ βρέθηκε απέναντι από τον Λόρια έκανε το πλάσε με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης να του λέει όχι. 

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό. 

Ανόρθωση: Λόρια, Κ.Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι (46΄Μίχα) Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς (83’ Χριστοφή) Μπουσουλάζιτς (88’ Χουσπάουερ), Βργκοτς, Κβιλιτάια, Ρισβάνης, Ελουντού (57΄Οκριασβίλι)

ΑΕΛ: Βοζίνια, Κέρκεζ, Τεσέϊρα, Σάντος, Κυριάκου (63΄Αντωνίου) Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Ριέρα (87’ Αβντίγια), Άντονι (64΄Έουλερ) Τόρες (87’ Αντάμοβις), Μπάμπιτς (63΄Μαέ)

Κίτρινες: -/Μεντόγιεβιτς, Ριέρα, Σάντος 

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Χριστοφή Τιμόθεος

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Δείτε από το Sportime την εξέλιξη της αναμέτρησης. 

Keywords
Τυχαία Θέματα