Ο Μαέ σταμάτησε την Ομόνοια και διατήρησε το αήττητο της ΑΕΛ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ομόνοια. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τον Λοΐζου στο 6ο λεπτό, όμως, ο Μαέ στις καθυστερήσεις έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και απέδωσε δικαιοσύνη. Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές διατήρησαν το αήττητο εντός έδρας σερί τους, αλλά και το +2 από την Ομόνοια. 

Η εξέλιξη του αγώνα

Με σκοπό να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να γύρει την πλάστιγγα προς το μέρος της μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου η Ομόνοια. Οι πράσινοι στην πρώτη τους επίσκεψη

στην περιοχή του Βοζίνια, σκόραραν και έβαλαν τις βάσεις για το μεγάλο διπλό. Στο 6ο λεπτό ο Λέζιακς έδωσε έτοιμο γκολ στον Λοΐζου και ο νεαρός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν το δρόμο προς τα δίκτυα. Η ΑΕΛ για να ισοφαρίσει και η Ομόνοια για να αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα. Παρά τις ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν για την ισοφάριση, όμως, η πολυπρόσωπη και η εξαιρετική αμυντική γραμμή των πρασίνων δεν επέτρεπαν να παραβιαστεί η εστία του Φαμπιάνο.

Όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις, αφού ο Μαέ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+2’ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.  
 

Keywords
Τυχαία Θέματα