La Liga: Στάθηκε όρθια η Χετάφε

Η Χετάφε βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Αραμπάρι (38΄), έχασε πέναλτι στο 52΄ με τον Μπόρχα Μαγιοράλ (άουτ), δύο λεπτά αργότερα έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κάρλες Αλένια, παρ' όλα αυτά βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 77΄ με τον Ουνάλ, ύστερα από το τραγικό λάθος του Ντιμιτριέφσκι.

Το τελικό 1-1 χάρισε έναν ανέλπιστο, με βάση την εξέλιξη του αγώνα, βαθμό στους γηπεδούχους, που, όμως, παρέμειναν στην προτελευταία θέση της κατάταξης και θα χρειαστούν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια για να βγουν από αυτή την δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει.

Σαφώς

και η ισοπαλία δεν άφησε ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, που τα είχαν όλα με το μέρος τους στη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν κι έχασαν την ευκαιρία να «πιάσουν» την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 4η θέση, έστω και με ματς περισσότερο (σε λίγη ώρα οι «ροχιμπλάνκος» δοκιμάζονται στην έδρα της Θέλτα).

Η ομάδα του Άντονο Ιραόλα έμεινε για 6ο σερί ματς στη La Liga αήττητη (3-3-0) και συνεχίζει να ονειρεύεται την ευρωπαϊκή της έξοδο, αλλά τέτοιες ευκαιρίες σα τη σημερινή δεν θα βρει πολλές στη συνέχεια προκειμένου να κάνει την υπέρβαση (Champions League).

Το σημερινό ήταν το 7ο συνεχόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που δεν ανέδειξε νικητή φιλοξενούμενο.

Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Κάντιθ-Τζιρόνα              2-0

(6΄ Εσκαλάντε, 34΄ Γκουαρδιόλα)

Αλμερία-Μπέτις              2-3

(27΄ Σουάρες, 62΄ Κόστα - 6΄ Ρόντρι, 42΄ Κανάλες, 70΄ Γκουαρδάδο)

Σεβίλη-Μαγιόρκα             2-0

(28΄ Εν Νεσίρι, 40΄ Χιλ)

Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο   1-2

(17΄ Καστιγέχο - 30΄ Νίκο Γουίλιαμς, 72΄ Σάνθετ)

Χετάφε-Ράγιο Βαγεκάνο       1-1

(77΄ Ουνάλ - 38΄αυτ. Αραμπάρι)

Keywords
Τυχαία Θέματα