Πρόδρομος Πετρίδης για όλους και για όλα

Για περισσότερη απο μια ώρα ήταν στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης που δήλωσε σίγουρος για την ομαδα του και κάλεσε τους φίλους του ΑΠΟΕΛ να κάνουν υπομονή και να δώσουν χρόνο στους ποδοσφαιριστές.

Για Ντε Βινσέντι"Βλέπουμε το παράδειγμα του Τζιμπούρ. Ας δώσουμε πίστωση στους παίκτες μας και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Να βοηθήσουμε όλοι τον Ντε Βινσέντι να ανέβει. Σύντομα θα τον δούμε διαφορετικό"Θέλω να δώσω στον ΑΠΟΕΛ την σωστή ενημέρωση. Εχουμε Ντε βινσέντι που δεν σκόραρε ακόμα. Ενα Στάθη που έχει βάλει ενα. Δεν μπορεί κανένας να τους αμφισβητήσει. Επενδύουμε και σε αυτούς. Χρειαζόμαστε τον Τόμας για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Για Μαντούκα και ενίσχυση"Ο Μαντούκα χρειάζεται 3-4 εβδομάδες ξεκούρασης. Γίνονται προσπάθειες για προσθήκη στον μεσοεπιθετικό τομέα. Μπορεί και καμία άλλη μετεγγραφή για τον ΑΠΟΕΛ. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτη που θα δώσει άμεσες βοήθειες. Έχει επέλθει συμφωνία με τον Γερμανό. Θα περάσει αύριο απο εξετάσεις. Δεν είναι ελεύθερος ο πάικτης.Ζήτησε άμεσα αμυντικό χαφ. Ούτε να σκέφτεστε να φύγει Μοράις και Βινίσιους"

Για τους στόχους της διοίκησης"Έχουμε στόχο να μειώσουμε και τον προϋπολογισμό. Θέλουμε να κτίζουμε και στο οικονομικό και ο ΑΠΟΕΛ να μην εξαρτάτε απο την είσοδο στους ομίλους. Δεν έχουμε ξεφύγει οικονομικά. Είναι στα πλαίσια που πήραμε και απο την προηγούμενη διοίκηση. Αναλάβαμε με ενα έλλειμμα. Τα καλύψαμε και έχουμε πλεόνασμα"

Για Φινκ:"Ελπίζουμε οτι θα φέρει αποτελέσματα. Την τακτική και τα μηνύματα που παίρνουμε απο τους ποδοσφαιριστές είναι ενθαρυντικά. Είχαμε υποτροπές. Ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονταν σε όλα τα παιχνίδια και είχαν τραυματισμούς"Για τραυματισμούς: "Βεβαίως είχαμε προβληματιστεί. Οι τραυματισμοί δεν ήταν δικαιολογημένοι. Ο Απόλλωνα αγωνίστηκε στα ίδια παιχνίδια και δεν είχε τραυματισμούς όπως εμείς. Στην σημερινή μας συνεδρία με τον κ. Φινκ. Πιστεύει οτι με αυτό το ρόστερ έχει την ικανότητα να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα. Χωρίς να υποτιμά κάποια ομάδα""Για την διαιτησία:

"Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε και αυτό τον τομέα. Ο ΑΠΟΕΛ εδω και χρόνια κατηγορείται. Σας προκαλώ να βάλετε ενα ενα παιχνίδι και πέστε μου εαν ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε. Πάλι λένε οτι ο ΑΠΟΕΛ φταίει για την διακοπή του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε πάρει τα μέτρα. Έχουμε καταγγείλει αλλά και απο την άλλη οι διαιτητές να καταλάβουν οτι πρέπει να ανεβάσουνε το επίπεδο τους"

Για τον κ. Δώνη"Αυτή η ομάδα που υπάρχει εχει κτιστέι απο τον κ. Δώνη. Δεν δέχομαι οτι επιβληθήκαν κάποιες μετεγγραφές δικές του, Δεν φέραμε και επιβάλαμε στον προπονητή να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Είχαμε προβλήματα στην προετοιμασία. Αναμέναμε στην διακοπή των Χριστουγέννων θα βλέπαμε ενα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ. Δεν έγινε κάτι τέτοιο, αυξήθηκαν οι τραυματισμοί. Είπα οτι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα έδινα παράταση όμως δεν πήγαινε άλλο. Δεν έχει ικανοποιήσει αγωνιστικά. Άρα αφού έχουμε ενα "rolls royce" και δεν μπορεί να οδηγηθεί τότε προχωρήσαμε στην αλλαγή"

Πιο κάτω αναλυτικά όσα είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης...

Keywords
Τυχαία Θέματα