ΑΕΛ: Να τρέξει να... φτάσει το τρένο

Είναι φανερό ότι η ΑΕΛ στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο, ωστόσο δεν πήρε τους βαθμούς που δικαιούταν.

Στα τρία ντέρμπι με Απόλλων, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση μάζεψε τέσσερις βαθμούς, αλλά θα μπορούσε να πάρει περισσότερους. Άλλωστε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ανόρθωση, ο αντίπαλος προπονητής παραδέχθηκε ότι η ΑΕΛ θα έπρεπε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό

της ισοπαλίας. Να θυμίσουμε ότι και με τον Απόλλωνα, οι γαλαζοκίτρινοι είχαν το τρίποντο στα χέρια τους, ωστόσο δυο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα τους στέρησαν τη νίκη.

Έτσι η ΑΕΛ έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από την 6η θέση που ήταν και ο στόχος της ομάδας μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Για να μπορέσει η ΑΕΛ να συμμετάσχει στα play offs της πρώτης εξάδας θα πρέπει να πάρει το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί απώλειες των υπολοίπως και στο τέλος να πάρει το εισιτήριο για την εξάδα. Βεβαίως το πρόγραμμα μόνο εύκολο δεν είναι καθώς στις επόμενες πέντε αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει ΑΕΚ, Ερμή, Αγία Νάπα, Ομόνοια και Οθέλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα