Ο Τσιτσαρίτο χάρισε τη νίκη στην Σεβίλλη

Ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα με 1-0 απο την Σεβίλλη μέσα στο Ramón Sánchez-Pizjuán, σε αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να γίνει σε καμία περίπτωση απειλητικός ενώ η Σεβίλλη είχε τον έλεγχο του αγώνα την κατοχή και ήταν η ομάδα που είχε τις φάσεις. 

Στο 17' του αγώνα οι γηπεδούχοι εξαργύρωσαν την υπεροχή τους. Ο Μουνίιρ από αριστερά, έκανε το γύρισμα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ

και ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλότιμη προσπάθεια από τον ΑΠΟΕΛ και ήττα στη Σεβίλλη (Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ)

Στην επανάληψη ο αγώνας είχε καλύτερο ρυθμό και ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να απειλήει για πρώτη φορά στο 70' με ξεκάθαρη φάση από τον Γιάκολις. Ο Μερκής με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Κροάτη ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Σεβίλλης, καθυστέρησε λίγο και το τελείωμα του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Μέχρι το τέλος δέν άλλαξε κάτι και ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την δεύτερη ήττα στην φάση των ομίλων σε ισάριθμους αγώνες. Από την άλλη η Σεβίλλη κέρδισε και το δεύτερο παιχνίδι που έδωσε και έφτασε τους έξι βαθμούς στον όμιλο  

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME

Keywords
Τυχαία Θέματα