Επιστροφή στις νίκες και βαθμολογική ανάσα για τη Δόξα

Η τυπικά φιλοξενούμενη Δόξα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της κάτω ζώνης απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, σε αγώνα που διεξήχθη στο Μακάρειο στάδιο.

Η Δόξα, η οποία «αγνοούσε» τη νίκη από τις 12 Σεπτεμβρίου, πήρε τρεις πολύτιμους για τη συνέχεια πόντους, που την ανεβάζουν στους 11 βαθμούς και την 10η θέση. Από την άλλη, η ΠΑΕΕΚ μένει στους 8 και στην προτελευταία θέση.

Το σκορ άνοιξε η Δόξα στο 16ο λεπτό όταν της δόθηκε πέναλτι μετά από χέρι του Μασέντο, με τον Σαντίκ να ευστοχεί από τα 11 βήματα

και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο όμως δεν διήρκησε για πολύ. Στο 21’ είχαμε νέα υπόδειξη πέναλτι, αυτή τη φορά για την ΠΑΕΕΚ, η οποία έφερε το ματς στα ίσα με τον Μπάμπιτς να εκτελεί εύστοχα στο 23’, και το σκορ να παραμένει αναλλοίωτο μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα ανέκτησε το προβάδισμά της, με τον Τιτζανί στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο 61’ (μπήκε ως αλλαγή στο 57’) να κάνει το 2-1 και να χαρίζει μια σημαντική νίκη στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΠΑΕΕΚ: Πρόσεκ, Μασέντο, Έσελινγκ, Ντιας, Σουμαόρο, Δημητρίου, Νάντο, Χαραλάμπους, Ενόχ, Μπάμπιτς, Κούρος.

Στον πάγκο για την ΠΑΕΕΚ: Παναγιώτου, Mαυρομούστακος, Ορ, Αριστοτέλους, Κωμοδίκης, Νεοφύτου, Καπαρτής, Γιάνσεν, Τίμερμανς, Τσόστις, Αντρις.

Δόξα: Σισκόφσκι, Μέσκα, Αντενόν, Λαφράνς, Στυλιανού, Οικονομίδης, Αντάμοβιτς, Ασαμόα, Μπαλντέ, Σασί, Σαντίκ.

Στον πάγκο για τη Δόξα: Πρινιωτάκης, Ντίας, Τιντζανί, Ολιβέιρα, Κοβάσεβιτς, Χριστοφή, Φασουλιώτης, Τραϊσέφσκι, Βασιλείου, Καραμανώλης, Καλλής.

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα