Η Έμπολι έκανε φοβερή ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά απέναντι στη Φιορεντίνα

Το «υπερόπλο» Ντούσαν Βλάχοβιτς δεν αρκούσε αυτή τη φορά στη Φιορεντίνα, η οποία είδε την Έμπολι να επιστρέφει από την κόλαση στο φινάλε και να ανατρέπει το σκορ μέσα σε ένα λυτρωτικό δίλεπτο (2-1).

Η πίστη της μέχρι το τέλος την δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό. Μέχρι το 87΄η Έμπολι βρισκόταν πίσω στο σκορ κόντρα στην Φιορεντίνα, όμως μέσα σε 120 δευτερόλεπτα κατάφερε να φέρει το ματς τούμπα. Αρχικά ο Μπαντινέλι ισοφάρισε τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90΄και στο 89΄ο Πιναμόντι ολοκλήρωσε την ανατροπή, χαρίζοντας στους

γηπεδούχους την πιο ανέλπιστη νίκη.

Άλλωστε μέχρι τότε η Φιορεντίνα κυριαρχούσε στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί με τον... συνήθη ύποπτο Ντούσαν Βλάχοβιτς (57') που πέτυχε το 11ο γκολ του τη φετινή σεζόν για να αναρριχηθεί στην κορυφή των σκόρερ της Serie A, ενώ παράλληλα έπιασε τα 28 στο 2021, τα περισσότερα δηλαδή που έχει πετύχει ποτέ παίκτης των Βιόλα μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος! Ακόμα και τα «κανόνια» του Σέρβου όμως σίγησαν μπροστά στην εντυπωσιακή ανατροπή της Έμπολι που έβαλε φρένο στην αναρρίχηση των φιλοξενούμενων και πήρε το τρίποντο για να ανέβει στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα