Πήρε την ουσία και πάτησε κορυφή η Ομόνοια

Η Ομόνοια επικράτησε στο ΓΣΠ του Εθνικού με 2-0, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι με το σημερινό τρίποντο έφτασαν τους 40 βαθμούς και έπιασαν τον Απόλλωνα στην κορυφή. Απο την άλλη η ομάδα της Αχνας έμεινε στους 12 βαθμούς και την τελευταία θέση. 

Την κατοχή με το μέρος της είχε η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο με τον Εθνικό. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να φτιάξει τις μεγάλες ευκαιρίες, ευτύχησε όμως να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 14ο λεπτό. 

Μετά από σέντρα του

Γκόμεθ στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Ντεϊβίσον έκανε λανθασμένη απομάκρυνση, η μπάλα πήγε προς τα πίσω εφνιδιάζοντας τον Μπογκαντίνοφ ο οποίος δεν μπόρεσε να αποκρούσει, έτσι έγινε το 1-0 της Ομόνοιας. 

Νίκη ουσίας και πράσινη η κορυφή

Από την άλλη ο Εθνικός αμυνόταν κυρίως και απείλησε μόνο με απευθείας φάουλ του Χριστοφή στο 19ο λεπτό. 

Στην επανάληψη δεν έγινε καλό παιχνίδι, σημαντικός λόγος οι βροχές, ωστόσο η Ομόνοια κατάφερε στο 86ο λεπτό να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Γκόμεθ εκτέλεσε δυνατά το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, πλάγια αριστερά, η μπάλα χτύπησε στον Ζάκπα και κατέληξε στα δίκτυα για το 2-0. 

Είχε προηγηθεί μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Ζάκπα πέρασε τον Φαμπιάνο, έκανε το πλασέ όμως ο Λούφτνερ έδιωξε πάνω στην γραμμή. 

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα