ΜΕΓΑΛΗ νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ντολ και Πάμπου

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με τέρματα που πέτυχαν οι Ντουβεντρού και Κίκο. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα ο ΑΠΟΕΛ καθώς αποβλήθηκε ο Μιχαϊλοβιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να πιάσει καλό ρυθμό και παρουσίασε κακή εικόνα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός

στάθηκε καλά στο πρώτο 45λεπτο και μάλιστα ευτύχησε να σκοράρει. 

Συγκεκριμένα, στο 35' ο Ντουβεντρού κάλυψε αρκετά μέτρα από πλάγια αριστερά, μπήκε στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ και με πλασέ νίκησε τον Μπέλετς για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 

Ο ΑΠΟΕΛ παραδόθηκε στις ορέξεις του Ολυμπιακού 

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός με τακτική θέλησε να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και ο ΑΠΟΕΛ γυρόφερνε έξω απο την περιοχή των μαυροπράσινων χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά. Η πρώτη μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 70' όταν του σουτ του Μάτιτς πέρασε μόλις άουτ.

Η επόμενη αξιόλογη στιγμή στον αγώνα, ήρθε στο 81' όταν ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μιχαίλοβιτς, τράβηξε τον Μπιλάλ από την φανέλα ενώ έβγαινε φάτσα με τον Μπέλετς και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στην συγκεκριμένη φάση ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κίκο. Ο άσος της ομάδας του Πάμπου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλετς κάνοντας το 2-0. 

Μέχρι το τέλος του αγώνα, σεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και έφτασε στους 12 βαθμούς. Από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν στους 18 βαθμούς. 

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

Δείτε τις δηλώσεις απο τους δύο τεχνικούς

«Μετά το 2-0 τελείωσαν όλα»

«Αν συνεχίσουμε έτσι… θα είναι δύσκολα για εμάς» 

Keywords
Τυχαία Θέματα