Σπουδαίο διπλό για τον Ολυμπιακό... στο ντεμπούτο του Γιανέφσκι

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει της Νέας Σαλαμίνας μέσα στο "Αμμόχωστος " με 1-2, σε αγώνα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι μαυροπράσινοι έφτασαν τους 28 βαθμούς ενώ οι ερυθρόλευκοι έμειναν στους 26 βαθμούς. 

Η γηπεδούχος ομάδα της Νέα Σαλαμίνας ήταν καλύτερη στα πρώτα στάδια του αγώνα. Έφτιαξε ευκαιρίες και κατάφερε στο 27ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Ο Βαρέλα επιχείρησε την σέντρα από δεξιά, προς την αντίπαλη εστία και ο Οσέι με κεφαλιά, αφού πρώτα τρύπωσε ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Μεγάλο διπλό ο Ολυμπιακός και στο +2 από τη Σαλαμίνα!

Η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Σάλι έκανε μια ατομική προσπάθεια, έφτασε λίγο έξω από την περιοχή της Σαλαμίνας και με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον Βεσελόφσκι για το 1-1, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. 

Στο δεύτερο μέρος και με την συμπλήρωση έξι λεπτών ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Κά, μετά από μαρκάρισμα του Χριστοφόρου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκουστάβο ο οποίος νικήθηκε από τον Βεσελόφσκι που απόκρουσε κρατώντας το 1-1.

Τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε δέκα λεπτά πρίν το τέλος να γυρίσει τον αγώνα και να πάρει προβάδισμα. Ο Πεχλιβάνης πλάγια εντός περιοχής, έδωσε στον Μάντζη ο οποίος δεν αστόχησε από πολύ κοντά για το 1-2. 

Στην συνέχεια η Σαλαμίνα κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια, στο 84ο λεπτό, ωστόσο το τέρμα του Ντανίλο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να φύγει με το "διπλό" από την έδρα της Σαλαμίνας

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα 

Keywords
Τυχαία Θέματα