Κέρδισε την Σαλαμίνα και ανέβηκε 3ος ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας μέσα στο ΓΣΠ με 2-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι με το τρίποντο που πήραν, έφτασαν τους 34 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 24. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ κράτησε περισσότερο την μπάλα από την Νέα Σαλαμίνα, είχε 3 καλές στιγμές

όμως δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι με τακτική προσπάθησαν να κρατήσουν τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του Κίσσα και τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0. 

Κέρδισε και πέρασε 3ος ο ΑΠΟΕΛ

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ. Μετά από σέντρα στην περιοχή της Σαλαμίνας, ο Ντε Βινσέντι έκανε την πισινή κεφαλιά, ο Λαμπό έβαλε το πόδι του για να διώξει, όμως άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Η Νέα Σαλαμίνα απάντησε στο τέρμα που δέχθηκε στο 67, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια. Ο Μιχαΐλοβιτς πήγε να βρει τον Σάβιτς, όμως η πάσα του δεν ήταν καλή και ο Σιαθάς που ερχόταν από πίσω, με δυνατό πλασέ νίκησε τον Μπέλετς κάνοντας το 1-1. 

Στο 79' ο ΑΠΟΕΛ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Ο Γένσεν έκανε την μπαλιά στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας και ο Σόουζα με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Κίσσα για το 2-1. 

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, δεν άλλαξε κάτι και ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε μια σημαντική νίκη που τον ανεβάζει στην 3η θέση, πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

Δηλώσεις των δύο τεχνικών 

''Δείχναμε μια ομάδα που...''

Ιγκέμπριτσεν: "Δεν θα είναι τελικός με την Ανόρθωση..."

Keywords
Τυχαία Θέματα