Η Μεγάλη Κυρία «καθάρισε» την ΑΕΚ... από στατικές φάσεις - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Ανόρθωση επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στην Β' φάση του πρωταθλήματος και έπιασε ξανά την Ομόνοια στην κορυφή με 46 βαθμούς. Απο την άλλη η ομάδα της Λάρνακας έμεινε στους 35 βαθμούς και την 5η θέση. 

Η Ανόρθωση δεν μπορούσε να αρχίσει καλύτερα τον αγώνα καθώς στο 5ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ράγιος ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ που κέρδισε ο Γκαλίτσιος, πλάγια δεξιά. Ο Ισπανός έκανε την μπαλιά στην περιοχή της ΑΕΚ,

εκεί που ο Τρισκόφσκι στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. (ΕΔΩ το γκολ)

Μετά το τέρμα ο αγώνας είχε αρκετά καλό ρυθμό ενώ οι δύο ομάδες έφτιαξαν και από μια μεγάλη φάση. Αρχικά η Ανόρθωση έφτασε κοντά στο 2-0 όμως ο κίπερ της ΑΕΚ είπε όχι στην κεφαλιά του Αρτυματά. Ακολούθως, η ΑΕΚ είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ναράνχο. 

Η Ανόρθωση είναι ΕΔΩ! (pics)

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν διαφοροποιήθηκε το σκορ και η ομάδα της Αμμοχώστου πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ. 

Στην επανάληψη η Ανόρθωση πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, μόλις στο 51' με τον Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός εκτέλεσε απ' ευθείας φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, πλάγια αριστερά. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Τόνιο, αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα η οποία κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του. (ΕΔΩ το γκολ)

Στο 66' η Μεγάλη Κυρία πέτυχε και τρίτο τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Ο Ράγιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σίλντενφελντ πήρε την κεφαλιά νικώντας για ακόμα μια φορά τον Τόνιο κάνοντας το 3-0. (ΕΔΩ το γκολ)

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε οτιδήποτε στο σκορ και η Ανόρθωση πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό το αποτέλεσμα δίνει την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πιάσουν την Ομόνοια στην κορυφή ενώ οι κιτρινοπράσινοι παρέμειναν στην 5η θέση. 

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Κετσπάγια: "Να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε άλλους 9 τελικούς"

''Θα πω στους παίκτες μου...''

Keywords
Τυχαία Θέματα