Απόλλων - ΑΠΟΕΛ: Ντέρμπι με πολλαπλά οφέλη στο Τσίρειο!

Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, στο οποίο το διακύβευμα είναι μεγάλο. Και ψυχολογικό και βαθμολογικό.

Από τη μια οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας και τώρα αυτό που θέλουν είναι να χτίσουν το δικό τους νικηφόρο σερί για να κερδίσουν και έδαφος στη βαθμολογία. Ο αγώνας θα γίνει στο Τσίρειο

και είναι μια ευκαιρία για το συγκρότημα του Αυγουστή να πάρει δύναμη από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο και να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Είναι ένα πέρα για πέρα σημαντικό παιχνίδι, το ξέρουν όλοι στο Κολόσσι και για αυτό προετοιμάζονται με μοναδική σκέψη το τρίποντο.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πάνε στη Λεμεσό προερχόμενοι από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια, κρατώντας από εκείνο το ντέρμπι το δικό τους καλό διάστημα. Σε εκείνο το διάστημα καλούνται να κτίσουν και να γίνουν επίσης και πιο αποτελεσματικοί, εκμεταλλευόμενοι τις δικές τους καλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Ο Ουζουνίδης ξέρει πως το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, πιστεύει όμως στις δυνατότητες του δικού του ρόστερ και έχει ως μοναδικό στόχο το διπλό. Πλέον κάθε ματς είναι τελικός, ο κάθε βαθμός μετρά διπλά και τριπλά και έτσι προετοιμάζονται για τη δική τους 90λεπτη ‘’μάχη’’.

Keywords
Τυχαία Θέματα