LIVE: "Αστακός" το Λονδίνο για τον βασιλικό γάμο της χρονιάς

Αντίστροφη μέτρηση για τον βασιλικό γάμο, της πάλαι ποτέ αμερικανίδας ηθοποιού, Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry, ο οποίος θα λάβει χώρα στο Κάστρο του Windsor στο Λονδίνο.

Πάντως, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μετατραπεί σ' "αστακό" λόγω των δρακόντειων μέτρων που έχουν ληφθεί ενόψει του βασιλικού γάμου. Μάλιστα, η περιοχή του Windsor έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε φρούριο ενώ αστυνομικοί απομακρύνουν άστεγους και ζητιάνους από τους δρόμους.

Υπενθυμίζεται ότι,ο πατέρας της Meghan Markle, Τhomas Markle, δεν θα παραστεί στον γάμο της κόρης του, μετά τα δημοσιεύματα

που είδαν το φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτουν ότι συμμετείχε σε "στημένες" φωτογραφίες. Τη νύφη, θα συνοδέψει στα σκαλιά της εκκλησίας ο πατέρας του Βρετανού γαλαζοαίματου, Πρίγκιπας Κάρολος.

Αστρονομικό, ωστόσο, θα είναι το κόστος του βασιλικού γάμου αφού έχει υπολογιστεί ότι θ' "αγγίξει" τα $45 εκατομμύρια. Για την ιστορία, ο γάμος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Μarkle, θα ξεπερνά κατά πολύ, το κόστος του γάμου της Δούκισσας και του Δούκα του Cambridge, Kate Middleton και Πρίγκιπα William, το οποίο άγγιξε τα $28 εκατομμύρια.

Σημειώνεται ότι, το κάστρο περιλαμβάνει και το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, χώρος τον οποίο θα τελεστεί το ιερό μυστήριο του βασιλικού γάμου. Αξίζει να σημειωθεί, ο εν λόγω χώρος αποτελεί συμβολικό χαρακτήρα για την βασιλική οικογένεια, καθώς θεωρείται ως ο τελευταίος τόπος ανάπαυσης δέκα Βρετανών μοναρχών της Βρετανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα