LIFE-foodprint: Πρόσκληση σε διαδικτυακή παρουσίαση

Με ανοιχτή πρόσκληση προς το κοινό και ενδιαφερομένους φορείς και οργανώσεις οι εταίροι της υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου «LIFE-foodprint», καλούν το κοινό να παρακολουθήσει την 3η παγκύπρια ποσοτική έρευνα για την σπατάλη τροφίμων. «Οικιακά οργανικά απορρίμματα: Συνήθειες αγοράς και διαχείρισης τροφίμων, σε κυπριακά νοικοκυριά».

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πολύ ενδιαφέρουσας 3ης έρευνας για τις συνήθειες και ενδεχόμενες αλλαγές στον τρόπο συμπεριφοράς και κουλτούρας των κατοίκων στην Κύπρο,

θα γίνει διαδικτυακά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

ZOOM link: https://us06web.zoom.us/j/86006057395?pwd=c2h1RmVnNmlkT09rQTJXSmExV3dFUT09

Την ερχόμενη Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023, η ώρα 10.00 – 11.00 το πρωί.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στην αρχή πεντάλεπτο καλωσόρισμα από την Σύμβουλο ανάπτυξης συστημάτων διαχείρισης αποβλήτων και σε θέματα βιωσιμότητας, στην εταιρεία «K. Parpounas Sustainability Consultants Ltd» κ. Μαρία Ττάκκα.

Θα ακολουθήσει για ακόμα 5 λεπτά με εισαγωγική ομιλία η Συντονίστρια του έργου, του εκδοτικού Οίκου «Dias Media Group», κ. Μαίρη Ιωαννίδου.

Στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση και τα αποτελέσματα της έρευνας για περίπου 30 λεπτά, από τον Διευθύνων σύμβουλο, της «K. Parpounas Sustainability Consultants» κ. Κυριάκο Παρπούνα.

Τέλος και για τα επόμενα 15 λεπτά θα υπάρχει διάλογος των συμμετεχόντων και του ακροατηρίου, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση, διαφώτιση και αφομοίωση των αποτελεσμάτων της έρευνας.

Πληροφορίες

Η έρευνα διεξήχθη την περίοδο 28 Φεβρουαρίου μέχρι 02 Μαρτίου 2023, με τη μεθοδολογία CAWI (Computer Aided Web Interviewing). Συνολικά κάλυψε 510 άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, τα οποία είτε είναι υπεύθυνα για τις αγορές τροφίμων είτε για την προετοιμασία φαγητού στο νοικοκυριό τους. Η γεωγραφική κατανομή του δείγματος αντιστοιχεί με την πραγματική κατανομή του πληθυσμού.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες για το έργ ή την συμμετοχή στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Μαρία Ττάκκα στο τηλέφωνο 99712163, ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Email): [email protected]

Η παρακολούθηση είναι ανοιχτή για το κοινό και είναι δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα