Kερδίζει χιλιάδες δολάρια με αυτοσχέδια τουαλέτα παραλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Tη σημερινή εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν viral. Και για έναν άνδρα, μια αυτοσχέδια τουαλέτα παραλίας έχει μετατραπεί σε μια επικερδή επιχειρηματική επιχείρηση, κερδίζοντας χιλιάδες δολάρια.

Ο άνδρας κατασκεύασε την τουαλέτα σε μια απομονωμένη παραλία στη νότια Αγγλία. Η τουαλέτα είναι κατασκευασμένη από μια πλαστική καρέκλα με μια τρύπα στο κάθισμα, έναν κουβά και έναν μουσαμά για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γρήγορα έγινε viral, προσελκύοντας την προσοχή ανθρώπων από

όλο τον κόσμο.

Καθώς το βίντεο κέρδιζε όλο και περισσότερες προβολές, ο άνδρας άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από ανθρώπους που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Βλέποντας μια ευκαιρία να βγάλει μερικά επιπλέον χρήματα, άρχισε να χρεώνει τον κόσμο με ένα αντίτιμο για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Η χρέωση είναι συνήθως περίπου 10 δολάρια ανά χρήση, αν και ορισμένοι πελάτες έχουν πληρώσει μέχρι και 50 δολάρια για την εμπειρία.

@prankiddied Man makes Thousands at the Beach!
Keywords
Τυχαία Θέματα