Justin Bieber: Από τραγουδιστής γίνεται μοντέλο

Όλοι μας γνωρίζουμε τον Τζάστιν Μπίπερ ως ένα νεαρό τραγουδιστή που ξετρέλανε εκατομμύρια κορίτσια και είναι ένας από τους ακριβοπληρωμένους σταρ.

Σύντομα, ο διάσημος τραγουδιστής θα πρωταγωνιστήσει στην cult κωμωδία «Ζουλάντερ 2», όπου οι θαυμαστές του ανυπομονούν να τον αντικρίσουν ως ηθοποιό.

Όπως αναρωτιούνται οι θαυμαστές του, «είναι μοντέλο ή τραγουδιστής;», κάτι που προβληματίζει και τον ίδιο τον Τζάστιν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η μουσική αποτελεί προτεραιότητα για τον τραγουδιστή και η μόδα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι τώρα που ενηλικιώνεται. Όπως αναφέρει ο ίδιος, θέλει να αλλάξει την εικόνα του μιας και μεγαλώνει ηλικιακά, γι’ αυτό και θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στη μόδα.

Τα πρώτα του βήματα στο χώρο αυτό, τα έκανε με τη συμμετοχή του στη διαφημιστική εκστρατεία εσωρούχων και τζιν του οίκου Κάλβιν Κλάιν, διαφημίζοντας ταυτόχρονα και το καλογυμνασμένο του κορμί.

Σχετικά με το θέμα αυτό, ο Τζάστιν Μπίπερ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ενθουσιασμένος για την συμμετοχή μου στην προώθηση της νέας κολεξιόν της Κάλβιν Κλάιν. Αληθινά είναι κάτι που πάντα μου άρεσε πολύ, αλλά τώρα αποφάσισα να προχωρήσω προς αυτήν την κατεύθυνση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα