Jewel of the Seas: Πλώρη σε μια πλωτή.. πόλη!

Πλώρη για τα ελληνικά νησιά έβαλε το Jewel of the Seas της Royal Caribbean. Το «θηρίο» της εταιρείας σάλπαρε από το λιμάνι Λεμεσού προς τα ελληνικά νησιά προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους επισκέπτες.

Το SigmaLive είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια εντός Κύπρου βόλτα το διήμερο 6 – 8 Ιουλίου και η εμπειρία

ήταν μοναδική! Τηρώντας πλήρως τα μέτρα κατά της διασποράς του ιού εντός και εκτός πλοίου το προσωπικό και η εταιρεία προσφέρουν στον επισκέπτη αίσθημα ασφάλειας δίδοντας παράλληλα την ευκαιρία για ξέγνοιαστες διακοπές και στιγμές χαλάρωσης μέσα σε ένα κλίμα όπου προτεραιότητα έχει η υγειονομική ασφάλεια.

Οι δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει κανείς είναι δεκάδες και δεν φτάνει ένα 24ωρο για να δεις τα πάντα. Απολαμβάνοντας τη δροσερή βουτιά σου στην υπέροχη εξωτερική πισίνα μπορείς ταυτόχρονα να επιλέξεις ένα εξωτικό κοκτέιλ από το μπαρ.

Στη συνέχεια μπορείς να μεταβείς στην πισίνα τύπου «solarium» εκεί όπου το εξωτικό κλίμα σου προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Αν απ’ την άλλη είσαι τύπος της αδρεναλίνης τότε μπορείς να δοκιμαστείς στην αναρρίχηση στην άλλη πλευρά του πλοίου, εκεί όπου μπορείς να δείξεις τις ικανότητές σου στο γκολφ και το μπάσκετ.

Τα εσωτερικά μπαράκια, οι αίθουσες παιχνιδιών και φυσικά το φαντασμαγορικό καζίνο είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές που μπορεί κάποιος να απολαύσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. 

Μια βραδιά στο αμφιθέατρο του πλοίου μπορεί επίσης να δώσει στον επιβάτη μια εμπειρία να απολαύσει από κοντά χορευτές διεθνούς φήμης με φαντασμαγορικά σόου. 

Το ηλιοβασίλεμα ή η ανατολή όμως απ' το μπαλκόνι του δωματίου μπορούν να προσφέρουν εξίσουν μοναδικές στιγμές στον επιβάτη. 

Το πλοίο σαλπάρει με πλήρως εμβολιασμένο πλήρωμα, κάτι που απαιτείται και για τους επιβάτες ηλικίας 18 ετών και άνω. Ως απαίτηση της κυπριακής κυβέρνησης, οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες μεταξύ 12 και 18 ετών, πρέπει να παρέχουν αρνητικά αποτελέσματα τεστ PCR, που έχουν ληφθεί εντός 72 ωρών από την άφιξη στην Κύπρο. Όλοι οι επισκέπτες, άνω των 2 ετών, πρέπει να συμμετέχουν σε δωρεάν τεστ Covid, την ημέρα επιβίβασης.

Τα μέτρα αφορούν συγκεκριμένα τις αναχωρήσεις από την Κύπρο του Jewel of the Seas, αυτό το καλοκαίρι, και θα αξιολογούνται συνεχώς, καθώς εξελίσσεται η πανδημία, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η εταιρία θα εκτελεί κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων από την Κύπρο προς τη Ρόδο, την Κρήτη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, αλλά και τον Πειραιά, με το κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Jewel of the Seas είναι ένα από τα δύο πλοία της Royal Caribbean, που επιστρέφει σε κρουαζιέρες στην Ευρώπη, αυτή την εβδομάδα, με το Anthem of the Seas να πλέει από το Southampton, σε παράκτιες κρουαζιέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενώ, το Harmony of the Seas πρόκειται να ακολουθήσει, τον επόμενο μήνα, με αναχωρήσεις από τη Βαρκελώνη.

Η «ακτινογραφία» της πλωτής πόλης 

Σαν μια πλωτή πόλη θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το Jewel of the Seas. Διαθέτει 12 ορόφους και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2.500 επιβάτες. Συνολικά μπορούν να είναι ταυτόχρονα εντός του πλοίου μέχρι και 3.343 άτομα, περιλαμβανομένου και των υπαλλήλων οι οποίοι ανέρχονται στους 842.

Keywords
Τυχαία Θέματα