IT Directors Forum 2019 - Το πρώτο συνέδριο για IT leaders

Το 1ο IT Directors Forum με τίτλο «Make IT to the Top», περιλαμβάνει ένα δυναμικό και ευρύ θεματικό πλαίσιο, που απευθύνεται σε πρωτοπόρους και δημιουργικούς CIOs της Κύπρου και στόχο έχει την ανάδειξη της αξίας της πληροφορικής και της συμβολή της σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Δύο διεθνείς thought Leaders θα μυήσουν το κοινό στον χώρο της τεχνολογικής καινοτομίας, της δημιουργικής σκέψης και των καινοτόμων προσεγγίσεων, στοχεύοντας στη βελτίωση του

επιχειρείν και στη διαμόρφωση μιας νέας πραγματικότητας την οποία θα ζήσουμε στο μέλλον.

Το ICT είναι ο πυρήνας της επιχειρησιακής στρατηγικής, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε ένα νέο τρόπο ζωής και λειτουργίας σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενισχύοντας το connectivity και την επακόλουθη τεχνολογική εξέλιξη που δημιουργεί τις προοπτικές για εκθετική και βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη και την απλοποίηση των διαδικασιών. Ο νέος ρόλος των IT Leaders επικεντρώνεται στην, ολοένα και αυξανόμενη, ενεργή συμμετοχή τους στη Στρατηγική Επιχειρηματικής Ανάπτυξης αλλά και στην υιοθέτηση Συστημάτων Πληροφορικής προς αυτήν την κατεύθυνση.

Γνωρίστε τους Keynote Speakers

Ο Matthew Griffin, ως ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες για την καινοτομία και τη στρατηγική και όντας γνωστός ως «The Adviser behind the Advisers» και ως «Young Kurzweil», εμβαθύνει στο Global Future και στην πραγματικότητα που αναμένεται να διαμορφωθεί από το 2020 έως το 2070. Συγκεκριμένα, ο Matthew θα αναπτύξει το θέμα: «Mastering the Exponential Future», αναδεικνύοντας τις ιδέες, τα εργαλεία και τις προσεγγίσεις μετασχηματισμού της σκέψης που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν οι επιχειρήσεις σε ένα «εκθετικό μέλλον», όπου η «επιστημονική φαντασία» μετατρέπεται ταχέως σε «επιστημονικό» γεγονός.

Ο Martin Pluschke, είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του CodeCamp: N, ενός «φυτωρίου» ταλέντων της NÜRNBERGER Versicherung, όπου αναπτύσσονται νέες προσεγγίσεις για την αποτελεσματική λειτουργία των Fintechs. Στην ομιλία του, «The first step towards digitization is change», θα αναδείξει πώς θα πρέπει να λειτουργούν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο digital μετατρέποντας τη μελλοντική στρατηγική τους και υιοθετώντας new business models.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου κορυφαίοι CIO’s μέσα από ομιλίες και panels of discussion θα αναλύσουν καίρια ζητήματα στρατηγικής του ICT, όπως:

IT Strategy Design &ImplementationThe Tech-Enabled CustomerResilient &Risk-Free Organization”

Χρυσός Χορηγός: Hellas Direct

Χορηγός επικοινωνίας: Economy Today

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Τραπεζών (ACB), του Cyprus Computers Society (CCS) και του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA).

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα: www.itdirectorsforumcy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα