Hušbauer: "Στο ΓΣΠ για να σκοράρουμε..."

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Slavia Praha παραχώρησε ο ο Josef Hušbauer μετά την νίκη της ομάδας του επί της Jihlava. Ο μέσος της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αναφέρθηκε στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι και στο επόμενο με τους πρωταθλητές Κύπρου στο ΓΣΠ.

Αυτή η νίκη απέναντι στην Jihlava θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση της ομάδας πριν την αναχώρηση της Δευτέρας;
«Ελπίζω. Θέλαμε να κερδίσουμε

για καλύτερη απόδοση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, το δεύτερο όχι και τόσο. Είναι μια προειδοποίηση ότι δεν πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο».

Εκπλάγηκες που ο προπονητής αποφάσισε να μην προφυλάξει τους βασικούς; Ξαφνιάστηκες που ήσουν στο γήπεδο σήμερα;
«Είχαμε μια μεγάλη βδομάδα, ήμασταν όλοι χαλαροί. Πρέπει να παίζουμε όσο το δυνατό περισσότερο. Η δύναμη μας είναι ακόμη αρκετή, είναι αρχή στη σεζόν. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να προστατεύουμε τους βασικούς».

Την Τρίτη, είναι η πρώτη μονομαχία για τα play-off. Με ποιο στόχο πάτε στη Λευκωσία;
«Σίγουρα πάμε για να σκοράρουμε, κάτι που είναι σημαντικό εκτός έδρας. Θέλουμε να παίξουμε με ασφάλεια στην άμυνα και να κρατήσουμε την ισοπαλία όσο το δυνατό περισσότερο, αλλά δεν θα παίξουμε μόνο άμυνα. Ας δούμε πως παίζουν, που έχουν αδυναμίες. Δεν θα αμυνθούμε μόνο, θα θέλουμε να πετύχουμε ένα γκολ και να παίξουμε μπροστά».

Έχετε ήδη μελετήσει ποιος θα είναι ο καλύτερος τρόπος να τους αντιμετωπίσετε;
«Όχι ακόμη, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Jihlava. Τώρα έχουμε τρεις ακόμη μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Θα δούμε μερικά βίντεο, για να δούμε το σύστημα που παίζουν. Τώρα είναι η ώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα