Hope For Children: Δεν κάνουμε εράνους στους δρόμους!

Το "κώδωνα του κινδύνου" κρούει ενόψει των γιορτών o Διεθνής Ανθρωπιστικός &Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center για τους παράνομους εράνους.

Το “Hope For Children” CRC Policy Center διευκρινίζει, ότι δεν βγαίνει στο δρόμο, ούτε πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα, ούτε και καλεί σε τηλέφωνα για να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε πωλήσεις, να συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ή να κάνει έρανο.

Όλα τα καλέσματα που πραγματοποιούνται για οποιαδήποτε στήριξη κοινοποιούνται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού αλλά και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οι χρηματικές

δωρεές για την ενίσχυση του έργου και των προγραμμάτων του Οργανισμού γίνονται είτε με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς που ανήκουν στον Οργανισμό, στα γραφεία του ή σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις που οργανώνει το “Hope For Children” CRC Policy Center οι οποίες έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη.

Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε όλους όσους στηρίζουν τόσα χρόνια τον Οργανισμό, αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα τόσο με την αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό, αλλά και να ενημερώσει τον Οργανισμό στο τηλέφωνο 22103234 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα