HILTON PARK: Europa Donna και Running under The Moon

Σε δύο σημαντικές κοινωνικές δράσεις συμμετείχε το τελευταίο διάστημα το γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας Hilton Park, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο το κοινωνικό του πρόσωπο και συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού για ζωτικά θέματα υγείας των συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα, το Hilton Park έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο Running Under The Moon τον Σεπτέμβριο, ενώ τον Οκτώβριο συμμετείχε για ακόμη μια φορά στην Πορεία με τις

Ροζ Φιγούρες, μια πρωτοβουλία της Europa Donna Κύπρου.

Ο Οκτώβριος είναι ο Παγκόσμιος Μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και με αυτή την αφορμή, η ομάδα του Hilton Park έδωσε το παρών στο Europa Donna, λαμβάνοντας μέρος στην Πορεία με τις Ροζ φιγούρες. Οι χιλιάδες συμμετέχοντες περπάτησαν για όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται σήμερα, δίνοντας έτσι ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης, και τίμησαν όσες έδωσαν τη μάχη χωρίς να τα καταφέρουν. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Το Hilton Park στηρίζει έμπρακτα τη συγκεκριμένη καμπάνια, προσφέροντας διάφορα αντικείμενα προς πώληση, όπως γούρια, βραχιόλια, πένες, μπλούζες κτλ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα αντικείμενα αυτά, από τους χώρους του ξενοδοχείου, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν στο Europa Donna.

Επιπλέον, το Hilton Park έλαβε μέρος στο βραδινό μαραθώνιο της Κύπρου, το Running Under The Moon, μια κοινωνική δράση που έγινε στην Αγλαντζιά. Όλες οι ομάδες περπάτησαν, έτρεξαν και απόλαυσαν τον νυχτερινό αγώνα δρόμου στηρίζοντας έτσι την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Magic Always Happen, η οποία βοηθά τα παιδιά με αυτισμό. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες ανάδειξαν με την παρουσία τους την αξία του μαζικού αθλητισμού και της προσφοράς στη σύγχρονη ζωή.

To Hilton Park ανήκει στην Louis Hotels που με την οικονομική ενίσχυση, την παροχή υπηρεσιών και την κινητοποίηση των εργαζομένων της στηρίζει σταθερά κοινωνικές πρωτοβουλίες που αλλάζουν τη ζωή μας.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels είναι μια ιστορική κυπριακή εταιρεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου και της Ελλάδας. Ανήκει στον Όμιλο Louis. Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, η εταιρεία διαχειρίζεται 22 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Κύπρο και Ελλάδα με σύνολο 13.000 κλίνες, 3.500 εργαζόμενους και ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα