Άννα Θεολόγου: «Όπως παίρνουμε δώρα, έτσι και δίνουμε»

Τη δική της εκτίμηση έδωσε η Βουλευτής της Αλληλεγγύης Άννα Θεολόγου αναφορικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο του Πολίτη που έκανε λόγο για «ακριβά» ρολόγια που έλαβαν ως δώρο Βουλευτές από το Κουβέιτ, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικής αποστολής που πραγματοποιήθηκε εκεί τον περασμένο Απρίλιο.

«Η διαδικασία ανταλλαγής δώρων είναι εθιμοτυπική σε όλες τις επίσημες κοινοβουλευτικές αποστολές. Είτε έρχονται στην Κύπρο είτε πάμε εμείς, μας δίνουν και τους δίνουμε», είπε.

Στο ίδιο πλαίσιο, η κα. Θεολόγου

εξήγησε πως όταν ήρθαν από το Κουβέιτ στην Κύπρο, δώσαμε στην αποστολή ένα πακέτο δώρων, που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, μωσαϊκά μοναδικής τεχνοτροπίας από το Κέντρο Κυπριακής Χειροτεχνίας.

«Δεν λάβαμε κάποια δώρα από ιδιώτη επιχειρηματία για να μπορέσει κάποιος να κάνει λόγο για διαπλοκή», είπε, προσθέτοντας «Αν τίθεται θέμα και χρειαστεί, να μας πουν πού θα πρέπει να το δηλώσουμε», κατέληξε.

Το δημοσίευμα του Πολίτη αναφέρεται σε ρολόγια μάρκας TAG Heuer για τους άντρες και Charriol για τις γυναίκες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Βουλής έλαβε ρολόι μάρκας Rolex.

Keywords
Τυχαία Θέματα