H Πρέσβης της ΚΔ στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος επέδωσε τα διαπιστευτήρια της

Η Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος κα Μάρθα Α. Μαυρομμάτη επέδωσε τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της χώρας κ. Thongloun Sisoulith, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, στην πρωτεύουσα Βιεντιάνε, στις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Στη συνάντηση που ακολούθησε, η Πρέσβης μετέφερε στον Πρόεδρο του Λάος τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, και εξέφρασε την ετοιμότητα και τη δέσμευσή της για περαιτέρω ενδυνάμωση των δεσμών

μεταξύ των δύο χωρών. Η κα Μαυρομμάτη ενημέρωσε τον Πρόεδρο Sisoulith για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

Ο Πρόεδρος Sisoulith ανταπέδωσε τους χαιρετισμούς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας τη βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Κύπρου και του Λάος σε οικονομικό, εμπορικό και τουριστικό επίπεδο. Παράλληλα, επαναβεβαίωσε τη στήριξη της χώρας του στις προσπάθειες για επίτευξη λύσης του κυπριακού προβλήματος, στη βάση των σχετικών ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα