H ΜΤΝ βραβεύει τους τρεις φιναλίστ του διαγωνισμού

Μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του μεγαλύτερου παγκύπριου διαγωνισμού για start-ups και developers, MTN Innovation Challenge 2, η κριτική επιτροπή , κατέληξε στις τρεις επικρατέστερες επιχειρηματικές προτάσεις.

Οι ομάδες Peakkin, PayCoin και Travel Quests αναδείχθηκαν ως οι τρεις φιναλίστ και παρέλαβαν επιταγές αξίας 5.000 ευρώ σε μετρητά η καθεμία, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη

15 Σεπτεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Στη δεύτερη και, τελική φάση του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, οι φιναλίστ θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, διεκδικώντας τομεγάλο έπαθλο των 20.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και τηνπροοπτική συνεργασίας με την ΜΤΝ και το διευρυμένο δίκτυό της..

Τους νικητές συνεχάρη ο CEO της ΜΤΝ Κύπρου, κ. Philip Van Dalsen, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που διοργανώσαμε το δημοφιλέστερο διαγωνισμό νεανικής επιχειρηματικότητας στην Κύπρο και ενθουσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων. Συγχαρητήρια στους τρεις φιναλίστ. Η μεγάλη ανταπόκριση στο διαγωνισμόαποδεικνύειότι η ΜΤΝ ανταποκρίνεται σε δύο επίκαιρες και θεμελιώδεις ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας: την τεχνολογική καινοτομία και τις προοπτικές εργασίας. Η ΜΤΝ μέσω του διαγωνισμού ΜΤΝ Innovation Challenge θα συνεχίσει να επιβραβεύει τους νέους με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και όραμα για το μέλλον».

Ο κ. Θάνος Χρονόπουλος, Chief Commercial Officer της ΜΤΝ είπε: «Το δεύτερο ΜΤΝ Innovation Challenge ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Στην ΜΤΝ δεν προσφέρουμε μόνο την ευκαιρία σε νέους επιχειρηματίες και επιστήμονες να αποδείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Επιπρόσθετα, δίνουμε στο μεγάλο νικητή την προοπτική συνεργασίας με την ΜΤΝ , για να μετατρέψουμε την ιδέα του σε κερδοφόρα επιχειρηματική συνεργασία που θα μπορούσεακόμα καινα επεκταθεί εκτός Κύπρου, στο διευρυμένο δίκτυο χωρών που δραστηριοποιείται ο Όμιλος ΜΤΝ».

Ο διαγωνισμός MTN Innovation Challenge

Ο διαγωνισμός MTN Innovation Challenge διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσφέρoντας σε νεοφυείς επιχειρήσεις της Κύπρου την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή, καθοδήγηση και οικονομική υποστήριξη, για να παρουσιάσουν και να υλοποιήσουν καινοτόμες και βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες στο πεδίο της ψηφιακής τεχνολογίας. Φέτος οι ιδέες έπρεπε να καλύπτουν έναν από τους τρεις ακόλουθους τομείς: τουρισμός, εκπαίδευση και επιχειρηματική παραγωγικότητα. H κριτική επιτροπή του MTN Innovation Challenge απαρτίζεται από έγκριτους ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου και του εξωτερικού.

Μέσω του διαγωνισμού, η ΜΤΝ αποδεικνύει και διευρύνει την έμπρακτη υποστήριξή της στην εγχώρια startup κοινότητα, στην οποία επενδύει συστηματικά τα τελευταία χρόνια μέσα από διάφορες πλατφόρμες, όπως είναι τα Open Coffee Cyprus, Startup Live Cyprus, Startup Weekend Cyprus και IDEA.

Σχετικά με την ΜΤΝ

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο με 16 ΜΤΝ Stores. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 220 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα