H Χιτ έστειλε τη σειρά σε έβδομο παιχνίδι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκόραν Ντράγκιτς, η Μαϊάμι Χιτ επικράτησε με 103-91 των Τορόντο Ράπτορς, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους σε έβδομο παιχνίδι.

Με τον Γκόραν Ντράγκιτς να κάνει ρεκόρ πόντων (30) σε αγώνων πλέι οφ, η Μαϊάμι Χιτ επιβλήθηκε με 103-91 των Τορόντο Ράπτορς και έστειλε τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής σε έβδομο παιχνίδι. Ο Σλοβένος γκαρντ, παρέα με τον "αναγεννημένο" Ντουέιν Γουέιντ είχαν καταλυτικοί παρουσία την επικράτηση των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Έρικ Σποέλστρα ανέλαβαν από την αρχή τα ηνία

του αγώνα και δεν κοίταξαν ποτέ... πίσω.

Παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να μειώσουν τη διαφορά, η Χιτ κατάφερε να μείνει μπροστά στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη. Από την πλευρά των ηττημένων, ξεχώρισαν οι Κάιλ Λάουρι (36 π) και Ντεμάρ Ντερόζαν (23 π), αλλά η εμφάνισή τους δεν έφθανε για να αποτραπεί το... μοιραίο. Πλέον, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην "Air Canada Arena" για μία θέση στους τελικούς της Ανατολής, εκεί που τους περιμένουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οι πόντοι: Ντράγκιτς 30, Γουέιντ 22, Τζόνσον 13 - Λάουρι 36, Ντερόζαν 23, Πάτερσον 8

Keywords
Τυχαία Θέματα