H αξία του personal training

Πολλοί άνθρωποι που πάνε για πρώτη φορά στο γυμναστήριο αναφέρουν ότι αισθάνονται μπερδεμένοι από την ποικιλία των ασκήσεων, μηχανημάτων και ότι δεν γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιήσουν με σωστό τρόπο τον εξοπλισμό.

Πολύ συχνά, οι ασκούμενοι δεν ξέρουν πως πρέπει να προπονούνται σωστά και συχνά ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια. Αυτή η έλλειψη εμπειρίας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ο πρωτάρης να ακολουθεί το πρόγραμμα προπόνησης κάποιου άλλου, επειδή φαίνεται να γνωρίζει τι κάνει ή φαίνεται σε καλή φυσική κατάσταση... Γι’ αυτόν τον λόγο, μια εισαγωγή στην άσκηση είναι απαραίτητη για όλα τα νέα

μέλη.

Το σώμα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό από του άλλου: αλλιώς θα ανταποκριθεί σε μια άσκηση και αλλιώς σε μια άλλη. Ταυτόχρονα, ο καθένας από εμάς έχουμε διαφορετικά δεδομένα όπως ηλικία, σωματοδομή, κιλά και φυσικά διαφορετικούς στόχους.

Ένας προσωπικός γυμναστής μπορεί να αξιολογήσει τις ανάγκες και με βάση τα ιδιαίτερα δεδομένα του καθενός να βοηθήσει στον εντοπισμό των κατάλληλων ασκήσεων και της συχνότητας. O καταρτισμένος γυμναστής θα οδηγήσει από την αρχή τους ασκούμενους στον δύσκολο δρόμο της επίτευξης των ρεαλιστικών στόχων που έχουν θέσει. Χωρίς τον personal trainer οι ασκούμενοι όχι μόνο χάνουν χρόνο και χρήμα, αλλά πολλές φορές και το κίνητρό τους.

Στο Sana Hiltonia που βρίσκεται εντός του Hilton Nicosia, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συμβουλευτεί τους έμπειρους και άριστα καταρτισμένους γυμναστές προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Με απλά βήματα ο personal trainer σας βοηθά να ορίσετε τους στόχους της προπόνησής σας και δημιουργεί ένα πλάνο για να μπορέσετε να τους υλοποιήσετε. Δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης μόνο για εσάς, ο επαγγελματίας personal trainer σας διδάσκει τον κατάλληλο τρόπο για να εκτελέσετε κάθε άσκηση του προγράμματός σας. Αξιοποιώντας στο έπακρο τον χρόνο προπόνησής σας, ο επαγγελματίας γυμναστής θα πολλαπλασιάσει την αποτελεσματικότητα του προγράμματος άσκησής σας.

Με την επιλογή του κατάλληλου trainer μπορείς δίχως αμφιβολία να δώσεις αξία στην επένδυση του χρόνου και των πόρων σου. Στο Sana Hiltonia οι καταρτισμένοι γυμναστές θα σου δείξουν τον δρόμο για μια πιο υγιεινή ζωή και ένα καλοσχηματισμένο σώμα, παρέχοντάς σου ασφάλεια, σιγουριά και αποτελεσματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα