H απάντηση Ομπάμα για το αν είδε απόρρητες πληροφορίες εξωγήινων/UFO (BINTEO)

Η αλήθεια είναι εκεί έξω, αλλά δεν θα το ακούσετε από τον Μπαράκ Ομπάμα. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι ρώτησε τι ξέρει η κυβέρνηση για τους εξωγηινους και τα UFO ενώ ήταν στην εξουσία. Αλλά δεν λέει τι του είπαν.

Ο Ομπάμα ρωτήθηκε για τις διαβαθμισμένες πληροφορίες που αναζήτησε κατά τη διάρκεια του χρόνου του στον Λευκό Οίκο σε μια συνέντευξη στο Late Show με τον Stephen Colbert αυτήν την εβδομάδα. Ο Ομπάμα  επιβεβαίωσε

ότι ρώτησε σχετικά με τους εξωγήινους, αλλά ήταν αρκετά κλειστός για αυτό που του είπαν.

Ο Colbert ερμήνευσε την διστακτικότητα  του Ομπάμα ως σιωπηρή επιβεβαίωση ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το σύμπαν. «Εντάξει, θα το πάρω ως« ναι »», είπε. «Επειδή αν δεν υπήρχαν, θα έλεγες ότι δεν υπάρχει τίποτα . Μόλις τρεμόπαιξε το  χέρι σας. Νόμιζα ότι ήσουν παίκτης του πόκερ».

Ο 44ος πρόεδρος αποφάσισε να μην αποτρέψει τον Colbert από αυτό το δραματικό συμπέρασμα. «Μη διστάσετε να το σκεφτείτε», είπε.

Ο Ομπάμα δεν είναι ο μόνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που συζητά το θέμα των εξωγήινων με έναν τηλεπαρουσιαστή. Νωρίτερα φέτος, ο Μπιλ Κλίντον είπε στον Τζίμι Κίμελ ότι δεν θα «εκπλαγεί» αν υπάρχουν εξωγήινοι.

Ο Κλίντον αρνήθηκε επίσης ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρατούσε εξωγίηνους  στην περίφημη εγκατάσταση Πολεμικής Αεροπορίας Περιοχής 51 στη Νεβάδα. «Πρώτα, είχα ανθρώπους να κοιτάξουν τα αρχεία της Περιοχής 51, για να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι εκεί κάτω ... Δεν υπήρχαν εξωγήινοι», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα