H Universal Life στο πλευρό του ΠΑΣΥΚΑΦ

Με αφορμή τον Ευρωπαϊκό Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου, o Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και η Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων, Αλθέα, διοργάνωσαν Διάσκεψη Τύπου την Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018. Η Διάσκεψη σήμανε και την έναρξη της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου η οποία έχει σαν σύνθημα «Κάνε τον χρόνο ζωή» και της οποίας η Universal Life είναι Μέγας Χορηγός.

Ως διαχρονικός χορηγός του ΠΑΣΥΚΑΦ για τρεις σχεδόν δεκαετίες, η Universal Life

έχει θέσει υπό την αιγίδα της ως Μέγας Χορηγός την Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων και δήλωσε για μια ακόμα φορά παρών και έτοιμη να συμπορευθεί σε όλες τις ενέργειες κινητοποίησης, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ Άννα Αχιλλεούδη ευχαρίστησε την Universal Life για την πολύτιμη στήριξη και αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα Ενημέρωσης του κοινού με στοχευμένες δράσεις και ενέργειες καθώς και στο Πληθυσμιακό πρόγραμμα πρόληψης και έγκαιρης ανίχνευσης. Ανέφερε πως ο Καρκίνος του Παχέος Εντέρου αποτελεί την 3η αιτία θανάτου στην Κύπρο, παρόλα αυτά η έγκαιρη διάγνωση του συμβάλλει στην επιτυχή αντιμετώπιση του κατά 90%. Προσκάλεσε όλους να «κάνουν το χρόνο ζωή» συμπορευόμενοι μαζί με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανταπόκρισης του κοινού στην φετινή εκστρατεία ενημέρωσης από 30% σε 55%.

Εκ μέρους της Universal Life, η κα Αιμιλία Ορφανίδου τόνισε πως ο Ευρωπαϊκός Μήνας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου αποτελεί μια ευκαιρία να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ και να επιτευχθεί περισσότερη κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση ενάντια σε αυτή τη μορφή καρκίνου. Ευχαρίστησε το Σύνδεσμο, ειδικά την Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων, Αλθέα, για το τεράστιο έργο που επιτελούν και δήλωσε πως σαν Μέγας Χορηγός, η Universal Life θα συμπορευθεί δίπλα τους με συνέπεια και αλληλεγγύη με απώτερο σκοπό την πρόληψη και μείωση των περιστατικών αυτής της μορφής καρκίνου στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα