H 5η μέρα του μουντιάλ

Με άλλους τρις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η δράση στου μουντιάλ της Ρωσίας. Μετά την χθεσινή έκπληξη της διοργάνωσης και την ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό αλλά και την γκέλα της Βραζιλίας κόντρα στην Ελβετία το πρόγραμμα του μουντιάλ μας επιφυλάσσει ίσως και νέες εκπλήξεις. Πάντως τα σημερινά παιχνίδια θα μας αφήσουν στην πρίζα.

Με στόχο την νίκη που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν στο ακέραιο τις ελπίδες πρόκρισης για τους «16» του Μουντιάλ, Σουηδία και Νότια Κορέα,

αναμετρώνται στην πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ (Δευτέρα 18 Ιουνίου, 15:00) για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου.

Το Βέλγιο αντιμετωπίζει, στο Σότσι, (Δευτέρα 18/6, 18:00) τον Παναμά, σε μία αναμέτρηση όπου οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από μία άνετη επικράτηση των Ευρωπαίων θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους.

Με στόχο να ...ξορκίσουν τους δαίμονες της αποτυχημένης παρουσίας σε κορυφαίες διοργανώσεις, μπαίνουν στο Μουντιάλ, ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και οι Αγγλοι διεθνείς. Για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου, τα «τρία λιοντάρια» αντιμετωπίζουν στην πόλη Βόλγκογκραντ (Δευτέρα 18/6, 21:00) την Τυνησία και θέλουν να «μπουν με το δεξί» στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα