GoGordian: Εμπορικό ακίνητο στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού

Με ακόμη μια αξιοσημείωτη εμπορική προσφορά προχωράει άμεσα η GoGordian, που αφορά τη διάθεση ενός ακινήτου που είναι ήδη διαμορφωμένο ως καφεστιατόριο. Το εν λόγω ακίνητο αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για επιχειρηματίες που θα ήθελαν να αναπτύξουν τις εμπορικές τους λειτουργίες, αφού το ακίνητο είναι ήδη ένας διαμορφωμένος  χώρος εστίασης και αφορά μια εμπορική αγορά που σημειώνει σημαντική ανάπτυξη στο νησί.

Συγκεκριμένα,

το ακίνητο αφορά δύο ενοποιημένα καταστήματα που αποτελούν μέρος ενός συγκροτήματος μικτής χρήσης στον Ποταμό Γερμασόγειας, στη Λεμεσό. Το ακίνητο βρίσκεται στο πιο δημοφιλές μέρος της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού, κοντά σε εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, τράπεζες και απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το πρώτο κατάστημα διαθέτει εσωτερικό χώρο 78τ.μ., ημιώροφο 35τ.μ. και υπόγειο 55τ.μ. και έχει δικαίωμα χρήσης δύο καλυμμένων χώρων στάθμευσης αλλά και αυλή. Επιπλέον, το κατάστημα έχει δικαίωμα χρήσης αποθήκης 54τ.μ.. Το δεύτερο κατάστημα έχει εσωτερικό χώρο 213τ.μ., ημιώροφο 102τ.μ., υπόγειο 92τ.μ. και έχει δικαίωμα χρήσης είκοσι χώρων στάθμευσης αλλά και αποθήκης 200τ.μ.. Το ακίνητο χρησιμοποιείται προς το παρόν, ως ενοποιημένος χώρος από τον ενοικιαστή.

Ο αριθμός εγγραφής του εν λόγω ακινήτου είναι 0/31816, 0/31817 και η αξία πώλησης του ανέρχεται στα €1,800,000.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://bit.ly/3mgzX6o

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με όλα τα ακίνητα της GoGordian, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα επίσης εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα