GoGordian: Εμπορικό ακίνητο στη Λεμεσό προς €550,000

Με το εμπορικό της χαρτοφυλάκιο να εμπλουτίζεται σταθερά, η GoGordian διαθέτει προς πώληση ένα νέο εμπορικό ακίνητο σε μια από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, το ακίνητο αφορά ένα κατάστημα που αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος μικτής χρήσης στον Ποταμό Γερμασόγειας, στην επαρχία Λεμεσού. Εφάπτεται της Λεωφ. Γεωργίου Α' κατά μήκος των βόρειων συνόρων του και κατά μήκος της παραλίας στα νότια σύνορά του, ενώ βρίσκεται 1χλμ νότια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού. Το κατάστημα με αριθμό εγγραφής 0/31815,

βρίσκεται στο ισόγειο του συγκροτήματος και περιλαμβάνει εσωτερικό χώρο 77τ.μ., ημιώροφο 34τ.μ. και υπόγειο 52,5τ.μ. Το ακίνητο έχει το δικαίωμα χρήσης δύο καλυμμένων χώρων στάθμευσης στο υπόγειο, αυλής και αποθήκης με εμβαδόν 55τ.μ.. Η περιοχή αποτελείται από οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις.

Η αξία πώλησης του εν λόγου ακινήτου ανέρχεται στις €550,000.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://bit.ly/37yzlEU

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με όλα τα ακίνητα της GoGordian, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα επίσης εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα