Fabbri

H εταιρεία Fabbri είναι η νούμερο ένα στην Ιταλία στην κατηγορία food&beverage προσφέροντας υλικά για pastry chefs, chefs, baristas, mixologists και καταναλωτές. Η τεράστια ποικιλία από σιρόπια, πουρέ φρούτων, gourmet sauces κτλ διαφόρων γεύσεων την διακρίνουν ως μια απο τις κορυφαίες μάρκες στον τομέα της. Σημείο αναφοράς είναι το παγκοσμίως γνωστό Amarena Fabbri, που πρωταγωνιστεί σε αμέτρητα cocktail.

Το

τελευταίο διάστημα διοργανώθηκαν πολλές παρουσιάσεις, σεμινάρια καθώς και masterclasses επικεντρωμένα στην δημιουργία cocktail αλλά και τοποθέτηση των προϊόντων Fabbri στην κυπριακή αγορά.

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα ήταν το δεύτερο Fabbri MasterClass που διεξάχθηκε στην Κύπρο, σε συνεργασία με την εταιρεία Cavaway Wine and Drinks Trading Company, με προσκεκλημένο τον Alessandro Cattani, Fabbri Αmbassador. Το masterclass πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαΐου στο Adams Hotel στην Αγία Νάπα και το Σάββατο 21 Μαΐου στο Old Market St. στην Λάρνακα.

Η εταιρεία Fabbri αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Cavaway η οποία είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας στην Κύπρου. Το Masterclass παρουσίασε τα προϊόντα στην κατηγορία beverage, καθώς και την δημιουργία cocktail και άλλων μη αλκοολούχων ποτών, από τον Alessandro Cattani αλλά και τον Μάριο Ζένιου, Fabbri Brand Ambassador στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα