Μεγαλώνει η Συνεργασία Arsenal Cyprus με το Grammar School

Το αυξημένο ενδιαφέρον για την ακαδημία της Arsenal φέρνει την ίδρυση δεύτερης σχολής στο Grammar School στη Δευτερά, που θα προστεθεί σε αυτήν του Στροβόλου.

Νέα σχολή της Arsenal Soccer School Cyprus θα λειτουργήσει μετά το καλοκαίρι,

στις εγκαταστάσεις του Grammar School στη Δευτερά. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί προϊόν της πολυεπίπεδης συνεργασίας των δύο πλευρών και δεν έχει διασύνδεση με το Αθλητικό Σχολείο του Grammar School που ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Στη νέα σχολή της επίσημης ακαδημίας της Arsenal, στο Grammar School, μπορούν να εγγραφούν παιδιά από οποιοδήποτε σχολείο.

Οι «κανονιέρηδες» δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια στο Στρόβολο, στις εγκαταστάσεις του Κεραυνού, όμως οι αυξημένες ανάγκες και το ενδιαφέρον από τον κόσμο, φέρνουν την επέκταση με δεύτερη σχολή στη Λευκωσία!

Η Arsenal Soccer School στο Grammar School προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα Arsenal Soccer School Nicosia στο Στρόβολο, με τις δύο σχολές να τίθενται υπό τις οδηγίες της ακαδημίας και τις γραμμές προπόνησης που έρχονται απευθείας από το Λονδίνο. Προπονητής της νέας σχολής θα είναι στέλεχος της Arsenal Soccer School Cyprus, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Άρα Πετροσιάν θα είναι ο γενικός υπεύθυνος, έχοντας αυξημένες αρμοδιότητες.

Η Arsenal Soccer School στο Grammar School θα εδρεύει στα γήπεδα ποδοσφαίρου του σχολείου με συνθετικό χλοοτάπητα, που αποτελούνται από ένα μικρό γήπεδο φούτσαλ και άλλα τρία μικρά τα οποία ενώνονται και δημιουργούν ένα κανονικών διαστάσεων γήπεδο. Θα διεξάγονται καθημερινές προπονήσεις, μεταξύ 2:30 και 4:00 το απόγευμα. Η σχολή στη Δευτερά θα επικεντρωθεί κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές μέχρι 13 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές και τις προπονήσεις στα τηλέφωνα 22695695 και 70008815, στα email [email protected] και [email protected] και στο facebook.com/ArsenalSoccerSchoolCyprus.

Keywords
Τυχαία Θέματα